Horoskop Mesečni horoskop

Vaga, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Tokom dve trećine jula, do 20. i 22. u mesecu Mars i Sunce prolaze kroz vaše polje posla i karijere. Osećaćete veliki pritisak i potrebu da radite napornije i da se takmičite sa vremenom, dok vam okolnosti neće ići na ruku. To će biti naročito vidljivo početkom meseca, tačnije 2. jula kada Mars bude pravio opoziciju sa Plutonom. Bićete preopterećeni obavezama, što će ometati vaš privatni život.

Moglo bi doći ko konflikta sa nadređenim osobama ili osobama od autoriteta, čak i do raskida jedne saradnje. U odnosima sa osobama na visokom položaju, kao što su direktori preduzeća i ugledni ljudi nailazićete na tenzije i neslaganja i 10. jula kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Potrebno je da budete otvoreni na kompromise i da ne insistirate previše na svojim stavovima.

Merkur koji prolazi kroz vaše polje saradnika, prijatelja, timskog rada i društvenih organizacija, što vam donosi pogodnosti na polju poslovne saradnje. 19.jula Merkur pravi trigon sa Saturnom i pomaže vam da ostvarite napredak u razvoju dugoročnih projekata. Druga polovina meseca vam je povoljna za saradnju sa starijim osobama ili onima sa dugogodišnjim iskustvom u svom polju delatnosti. Bićete u prilici da sebe istaknete u prvi plan i da proširite svoju poslovnu ponudu. Uspeh ćete postići u oblastima građevinarstva, menadžmenta, komunikacija i informativnih tehnologija. Imajte u vidu mogućnost neočekivanih teškoća u odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima, jer će Mars i Sunce praviti kvadrat sa Uranom.

Na polju novca ćete biti opterećeni sporim prilivom prihoda na račun. Troškovi će vam biti uvećani, pa nije vreme za veće investicije. Nakon 22. jula će doći do poboljšanja i uspećete da deo po deo rešavate finansijske teškoće i budete na dobitku. NezaposlenimVagama se savetuje da upotrebe svoj prirodni šarm i istaknu lične kvalitete. To će im doneti pozitivne poene kod potencijalnog poslodavca.

Na sledećoj strani

Ljubavne prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

19 Shares
Share via
Copy link