Magazin

Ovo su 4 mladića poginula u udesu kod Užica, najmlađi imao 19 godina

Foto: Printscreen Facebook
Foto: Printscreen Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 5:30 na magistralnom putu Užice – Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19).

Džipom marke BMW, slovenačkih registarskih oznaka, u kojem su sva četvorica stradali upravljao je Vladimir Milošević, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, radio kao vozač kamiona u Sloveniji i koji se proteklih dana nalazio na odmoru.

Do nezgode je došlo kada se BMW, za čijim je upravljačem najverovatnije bio vlasnik vozila Vladimir M., dolaskom u mesto Surduk kod baze AD “Putevi” na delu puta gde su tri saobraćajne trake, usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

Automobil je izleteo s kolovoza sa leve strane u pravcu kretanja, udario u betonsku odbojnu ogradu pored asfalta, zatim u kamenu kosinu pored leve ivice kolovoza nakon čega se od siline udara prevrnuo na kolovoz.

Vozač i putnik na prednjem sedištu su koristili sigurnosne pojaseve, dok putnici na zadnjoj klupi nisu koristili sigurnosne pojaseve.

Tela nastradalih iz vozila su izvukli pripadnici vatrogasne jedinice Užice.

Ponedeljak je u Užicu, odlukom gradonačelnika, proglašen za Dan žalosti.

Preminula i 4. osoba u jezivom udesu kod Užica, svi stradali bili mladi

Izvor: Kurir

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
71 Shares
Share via
Copy link