Horoskop Horoskopski znakovi

5 horoskopskih znakova koji teško podnose samoću i izolaciju

devojka-usamljena

Biti usamljen i osećati se usamljeno su različiti pojmovi. Kada se osećate usamljeno čak i pored toga što ste okruženi ljudima, najverovatnije patite od nekog vida usamljenosti. Ovaj osećaj mogu izazvati različiti faktori poput nedostatka veze, nemogućnosti izražavanja…

Ovi horoskopski znaci se gotovo uvek nose sa osećajem usamljenosti.

Devica

Device su perfekcionisti koje je teško impresionirati. Stalno pronalaze greške u tuđem radu što može jako iritira. Ovakvo ponašanje često rezultira time da Device odgurnu ljude iz svog života. Tada se, kako bi popunili prazninu, često okreću pušenju i piću.

Rak

Rakovi su jedan od najzahtevnijh znakova i izuzetno su emotivni. Pokušavaju da uspostave duboku vezu sa svojim voljenima i žele da drugi razumeju njihova osećanja. Ali često na kraju budu povređeni i nađu se usamljeni.

Ribe

Ribe su požrtvovni ljudi koji nikada nikome ne daju do znanja koliko su povređeni. Kad ih povrede, oni se često povuku u svoj maštoviti svet i pretvaraju se da problem ne postoji. Ribe se same izoluju od svih, a onda se pate jer su usamljene.

Jarac

Jarćevi su sami krivi za svoju usamljenost jer su največi radoholičari zodijaka. Svom poslu, ambicijama i ciljevima uvek daju prioritet nad društvenim životom.
Kao rezultat toga, vrlo brzo gube kontakt sa okolinom i to rezultira osećajem usamljenosti.

Škorpija

Škorpije su poznate da dižu zidine kako im niko ne bi prišao preblizu. Otvoriće se samo sa onima sa kojoma osećaju bliskost. Škorpiju je gotovo nemoguće upoznati i zbog toga su često usamljene.

Horoskop porodice Adams: Sreda je sablasna kraljica Škorpija, Mortiša Vaga, a Rođak To Vodolija

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


232 Shares
232 Shares
Share via
Copy link