burek horoskop
Horoskopski znakovi Horoskop

URNEBESAN HOROSKOP: Saznajte kako se koji znak PONAŠA DOK JEDE BUREK!

Masna, fina poslastica koju možete naći u svakoj pekari, a u koju je srpski narod zaljubljen! Da, da… reč je o bureku! Da li ste se ikada zapitali kako se koji horoskopski znak ponaša dok uživa u svakom zalogaju ove popularne hrane? Verujte nam, oduševićete se kada saznate!

BLIZANAC

Pre svega, Blizanac će pažljivo osmotriti burek koji je naručio. Platiće ga, a tek će onda shvatiti da to, ipak, nije ono što je želeo da pojede. Međutim, sleganjem ramena pokazaće svoju ravnodušnost ka takvom izboru i burek pojesti u dva nestrpljiva zalogaja! Sve vreme će, samo ako se u blizini nađe neki slušalac, jadnika terorisati pitanjima o istorijskom značaju dotične poslastice za narod na Balkanu kao i potencijalnim varijacijama u receptu bureka za opšte blagostanje i mir u svetu.

DEVICA

Pedantne Device će pre nego što dobiju burek prvo osmotriti da li je tanjirić dovoljno čist, blista li escajg i da li poslastica ima propisane dimenzije. Izneće vam pravi način da se pojede jedan takav burek, a ako slučajno osporite to što ste čuli, dobićete bujicu kritika na način na koji vi to radite, ali i na mnoštvo drugih stvari: nepravilan klik na daljinski kojim palite TV, preglasno istresanje nosa i na to da konstantno drugima ukazujete na greške. Device jedu burek sa pola litra jogurta.

RIBA

Biće krajnje razočarani što burek ne izgleda kao mali dvorac iznad oblaka o kome bi mogli da maštaju dok ga jedu. Naravno, nos će im biti potpuno umazan, ali to neće ni primetiti sve dok ih neko ne opomene. Zatim, vraćeni iz svoje maštarije, pogledom će vam izraziti svo nezadovoljstvo i težinu sveta koja im leži na grbači. Ako nastave da vas „smaraju“, pojedite im burek – to će ih zaboleti, kao da ste im opalili šamar.

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

38 Shares
Share via
Copy link