Horoskop Horoskopski znakovi

Uporedni horoskop Breda i Dženifer otkriva sudbinsku povezanost i večnu ljubav

Astrološkinja Helena Cupać je u emisiji Zodijakalno pričala o uporednim horoskopima slavnog holivudskog para i svemu onome što nas i dalje kopka kada je ovaj par u pitanju.

Horoskopske aspekte ovog slavnog bivšeg para sagledala je iz više uglova i proučila sve ono što se do sada o njima da pretpostavljalo.

Njih dvoje su prava atrakcija decenijama unazad. Jedan od najuzbudljivijih bivših parova na svetskom nebu ne prestaje da nas iznenađuje svojim neplaniranim izlivima nežnosti.

Iako razvedeni pre tačno 15 godina, sastali su se pre nekoliko dana na aplikaciji Zoom kako bi pročitali delove iz komedije Fast Times at Ridgemont High nakon čega su po ko zna koji put napravili haos na društvenim mrežama.

Ne zaboravimo da se veza ovo dvoje ljudi završila 2005. godine, a jedan od glavnih razloga njihovog rastajanja bila je upravo Anđelina Džoli, koja je nakon filma „Gospodin i gospođa Smit“ uplovila u vezu sa Bred Pitom, a nešto kasnije i u brak.

Ovaj brak bio je pravi medijski bum koji je kao bomba odjeknuo čitavim svetom. Upravo u tom periodu svi fanovi bili su potpuno u čudu, prateći svaki korak poznate glumice, Dženifer Aniston.

Čini se da je ona krah ove prelepe ljubavi tada doživela krajnje bezazleno, što je sve nas ostavilo iznenađenim.

Zbog aspekata koje imaju, deluje kao da će ova ljubav koju imaju trajati zauvek, te da pomirenje uopšte ne zvuči kao nerealna ideja.

Celu emisiju i analizu horoskopa ovog najpoznatijeg para u istoriji Holivuda pogledajte na portalu Mondo.rs.

Zvezde koje su se borile sa alkoholom i pobedile

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

133 Shares
133 Shares
Share via
Copy link