Lifestyle

Umesto manekenki, na naslovnicama žene šefovi

Poznati svetski brend ženske garderobe “The Limited” rešio je da prekine saradnju sa profesionalnim modelima. Njihovo mesto ustupiće ženama koje su postigle izuzetne uspehe u svojim branšama.

uspesne-zene-modeli

Kampanja pod nazivom “Novi izgled liderstva” predstaviće najnoviju kolekciju uspešnog modnog brenda, a kostime će poneti više od 60 uspešnih žena lidera.

–  Vrlo smo uzbuđeni zbog nove kampanje i želimo da proslavimo novi izgled liderstva – rekla je Dajana Elis, direktorka brenda “The Limited”. –Ideja je da inspirišemo žene da budu što bolje u svom poslu i unaprede zajednice u kojima žive – dodala je ona.

POGLEDAJTE: Moda na ulicama Novog Sada

Jedna od zvezda ovogodišnje kampanje Tifani Dufu, čelnica kompanije “Livo” rekla je da je za nju bilo potpuno normalno da prihvati ponudu.

Tifani-dufu-uspesna-zena-model

–Ne možeš biti ono što ne vidiš! Ja sam više nego uzbuđena da pokažem ženama da je novi izgled liderstva u ogledalu – rekla je Tifani. Prema njenim rečima, došlo je  vreme u kom će se prikazivati i slaviti modeli uspeha.

Zanima li vas koja će šminka biti u trendu ove jeseni? 

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link