Beograd Magazin

Beograđanka uhvatila dečka u krevetu sa sestrom, pa ih jurila po vikendici s nožem

devojka-place-2

Čini se da je sve manje veza u kojima partneri ne varaju. Preljuba je uvek neverovatno bolno iskustvo, a još je gore kad partner prevari sa nekom osobom koja nam je bliska.

Jednoj devojci iz Beograda se dogodilo baš to, a ona je je u anonimnoj ispovesti opisala užasan trenutak u kojem je shvatila da je dečko vara, sa njenom sestrom!

– Upoznali smo se 2018. godine u jednom klubu. Odmah je proradila „hemija“ i znala sam da je on taj za kojim ću ludeti. Posle kluba otišli smo kod mene u stan gde smo se ljubili satima. Pričao mi je lepe stvari i govorio da sam lepa. Nastavljali smo da se viđamo vikendima, dok polako, ali sigurno, nismo ušli u vezu – započinje devojka svoju ispovest.

Kaže da je čula razne priče o svom novom momku ali nije verovala u njih.

– Važio je za ženskaroša, ali ja nisam verovala u gradske priče. Uvek je bio ljubazan sa svima, naročito sa ženama, kad bih pomislila da flertuje sa nekom, govorio bi mi da je samo pristojan. Bila sam „slepa“, nisam ni shvatala šta se događa.

Drugarice i moja sestra su mi govorile da me vara, ali im nisam verovala. Sve dok jednog dana nisam zatekla prizor koji me je užasnuo i naterao da nikad više ne verujem nikome – priča devojka.

Na kraju je odlučila da proveri glasine.

– Pošto me celo moje okruženje huškalo da ga proveravam to sam na kraju i uradila. Nisam uspela da mu proveravam telefon jer ga je uvek držao uz sebe. Jednog dana sam krenula da ga pratim. Ne da bih ga uhvatila u prevari nego da bih sestri i drugaricama dokazala da greše.

Stajala sam satima ispred njegove zgrade dok nisam videla da ulazi u kola, a onda sam taksijem krenula za njim. Išao je ka delu grada gde su vikendice. Kad se parkirao ispred svoje vikendice, taksijem sam produžila malo dalje da me ne bi primetio. Onda sam izašla iz auta i odšetala do tamo – navodi devojka, prenosi kurir.rs.

Usledio je neverovatan šok.

– Kad sam stigla, imala sam i šta da vidim, moj dečko, moja ljubav i moj budući muž ljubio se sa mojom sestrom, istom onom koja mi je sve vreme govorila da me vara. Bila sam besna kao ris. Uzela sam nož i počela da ih jurim po vikendici. Nisam nameravala ništa da im učinim, ali bes je vladao mojim bićem.

Na kraju sam nož zabila u vrata. Okrenula sam se i trčeći pobegla nazad u grad. Jurili su me kolima i nešto mi govorili, ali od šoka nisam mogla da ih čujem. Kad sam došla sebi, bila sam ljuta, povređena, besna. Njoj sam oprostila, jer mi je sestra, a o njemu svima pričam sve najgore. Mislim da mu dvogodišnje laganje i obmanjivanje nikad neću oprostiti – zaključila je anonimna Beograđanka.

Izvor: kurir.rs

Razvodi, afere, preljube: Ljubavne drame voditeljki Slagalice zamršenije od asocijacija

64 Shares
Share via
Copy link