Magazin Novi Sad

Ovo je provalnik koji je šrafcigerom izbo policijskog inspektora

Novosadska policija uhapsila je D. S. (43), zbog sumnje da je, danas, napao i teško povredio policijskog službenika Policijske uprave u Novom Sadu.

On je uhapšen u kući, nekoliko stotina metara od mesta na kojem je napao inspektora.

Policija je delo kvalifikovala kao teško ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom D. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je on, prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci.

Policija je ranije pozvala građane koji imaju bilo kakve informacije o  osobi sa fotografije da se jave na broj telefona: 064/892-39-76.

Tridesettrogodišnji policijski inspektor U.N. iz Novog Sada ranjen je danas oko 14.30 časova, u Ulici Save Đisalova i nije u životnoj opasnosti, piše 021.rs.

Ipak, priča oko ranjavanja inspektora dobila je potpuno neočekivani obrt. Izgleda da je sve bilo sasvim drugačije od prvih informacija koje su se pojavile u javnosti.

Naime, policijski inspektor se nalazio na mestu gde je ranjen sa još jednim kolegom, kad su primetili da im u susret nailazi muškarac sa kapuljačom preko glave, a čije ponašanje su oni procenili kao sumnjivo, saznaje Nova.

Inspektori su pokušali da ga zaustave i legitimišu, ali se on dao u beg, ali ranjeni inspektor je krenuo za njim. Kad je sustigao osumnjičenog, napadač je izvukao nož i izbo ga par puta po rukama i nogama, nakon čega mu je oteo službeni pištolj i automobl i pobegao, piše Nova.

Međutim, napadača je ubrzo policija posle kraće potrage sustigla i uhapsila.

Teško ranjen policijski inspektor, Novi Sad zatvoren zbog potere za napadačima

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

21 Shares
Share via
Copy link