Novi Sad

Žrtvu ubo 18 puta nožem u srce: Jezivi detalji zločina u Novom Sadu, ubica se sam prijavio

ubica-novi-sad

U Novom Sadu kod Higijenskog zavoda dogodilo se ubistvo kada su se dvojica beskućnika sukobila, a kako se nezvanično saznaje, ubica je svoju žrtvu (38) ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge!

Ubistvo je otkriveno kada je osumnjičeni muškarac došao u policijsku stanicu u Novom Sadu i priznao da je počinio zločin.

Kako pričaju ljudi koji su ga poznavali, oni su živeli u napuštenoj kući, a ubica je jedno vreme radio u motelu kao kuvar gde je imao smeštaj i platu od 1.000 evra.

– Posle prve plate je sve potrošio i nikad se više nije vratio na posao. On je dugogodišnji beskućnik i alkoholičar. Imao je šansu za bolji život ali je nije iskoristio. B. F. je čak bio i na televiziji, u jednoj emisiji je pričao o svom životu i o tome zbog čega se odlučio da napusti „normalan“ život  – kažu poznanici.

– B. F. je u televizijskoj emsiji u kojoj je pre nekoliko godina pričao na temu beskućnika rekao „da je imao teško detinjstvo, da je odrastao u hraniteljskoj porodici i da se posle smrti oca vratio u Srbiju iz inostranstva“ – dodaju sagovornici.

– Živeo je u Nemačkoj 26 godina i vratio se 2019. godine kada mu je umro otac. Ima ćerku, ali on nije hteo da je zove i opretećuje svojim problemima – kažu poznanici.

Često su se svađali

Prema rečima komšija, njih dvojicu su često viđali zajedno.

– Viđali smo ih često, uglavnom pod uticajem alkohola, obojicu. Jedno vreme je bio samo B. F. bio tu, a on da mu se pridružio i drugi, mlađi muškarac – kažu komšije i dodaju:

– Svađali su se i ranije, ali delovalo je kao da se ne razumeju, da ko zna o čemu pričaju. U toj kući u koju su oni ušli i ranije su bili beskućnici, a pre nekoliko godina je jedan tu izvršio samoubistvo.

Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, oni su poziv primili u 11.51 sati od policije.

Na licu mesta zatekli su muškarca (38) bez znakova života i mogli su da konstatuju samo smrt.

Milašinović za ubistvo Žižića u kafiću osuđen na 20 godina robije

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link