Magazin Srbija

“U vezi smo 4 godine, ja kamiondžija ona student medicine: Sramota ju je da mi se javi pred drugima zbog toga”

svadja

Veza dve osobe trebala bi da bude kombinacija ljubavi, strasti, razumevanja, kompromisa…da li je važno koliko ko u vezi zarađuje, kakvu imovinsku kartu poseduje i čime se bavi, česta su tema rasprava i polemika.

Jedna “struja” zastupa tezu da nije bitno ništa od toga, sve dok postoji sve nabrojano u prvim redovima teksta.

Ali, postoje i oni koji misle drugačije i upravo takvu jednu ispovest podelio je mladić iz Srbije, čija se veza našla na staklenim nogama.

Naime, on je na početku objasnio da je sa svojom devojkom u vezi četiri godine. On vozi kamion, ona studira medicinu. I upravo tu dolazi do “problema”.

– Jednom prilikom dok sam radio, video sam je u gradu s koleginicama u kafiću. Stao sam da je pozdravim, a ona je samo okrenula glavu – započeo je ispovest ovaj mladić, u neverici šta ga je snašlo posle dugogodišnjeg zabavljanja sa devojkom.

On je na poznatom forumu na kojem ljudi iz čitavog regiona anonimno “ispovedaju” svoje najmračnije tajne potom otkrio razvoj situacije.

– Kasnije kad mi se javila, posle više poziva, rekla mi je da ju je zapravo sramota što njen momak vozi kamion. To je bio naš poslednji razgovor. Dve nedelje me zove i piše poruke, ali ne želim da imam više išta sa devojkom koju je sramota mene i mog zanimanja… – napisao je mladić izazvavši brojne komentare.

Ono što je začudilo je da njegov slučaj nije bio usamljen, a mnogi su uz komentare podrške podelili i svoje, slične priče.

Jedan mladić, inače po struci arheolog, ispričao je kako je sa ocem radio u njihovoj porodičnoj firmi za uvođenje grejanja, kad je doživeo “hladan tuš” od svoje devojke.

– Pošto ne mogu da nađem posao u struci, radim u našoj firmi gde pomažem ocu i prilično dobro zarađujem. Tako smo uvodili centralno kod neke bake, a ja bio onako u radničkom odelu, prljav, nosio radijator iz kombija u kuću. U tom momentu prolazi devojka sa drugaricama. Nije htela da mi se javi! Posle mi se izvinjavala da je bilo sramota zbog drugarica… Raskinuo sam toga dana – napisao je on.

Slično je doživela i jedna korisnica koja je anonimno podelila svoje iskustvo.

– Počela sam da radim u fabrici jer nisam mogla da čekam posao u struci. Dečko nije hteo da se pozdravi sa mnom jer sam nosila uniformu sa posla – napisala je između ostalog.

Erot*ki sajt Srbinu ponudio posao i zaradu od 15.000 €: Devojka brani, on u dilemi

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
23 Shares
Share via
Copy link