Lifestyle

Trudan muškarac šokirao svet na naslovnici magazina: „Ja sam živi dokaz da može“

trudan-muskarac
Foto: Instagram/loganecbrown

Trudni transrodni muškarac Logan Braun pozirao je za naslovnu stranu u koju danas gleda ceo svet, a komentari samo pljušte.

Logan Braun (27) je pozirao za naslovnu stranu „Pride“ izdanja magazina „Glamour“ i poručio: „Ja sam trudni trans muškarac i postojim. Šta god ko rekao, ja sam živi dokaz“.

Pozirao je u oslikanom odelu, a naslovnu stranu ne prestaju da komentarišu milioni ljudi, prenosi Nova.

Logan je transrodni muškarac koji je zatrudneo sa nebinarnom osobom koja se bavi umetnošću.

Kaže da je njegova trudnoća bila neočekivana i da se činilo kao da mu je „ceo svet stao“ kad je uradio test koji je pokazao pozitivan rezultat.

Ipak, kad je to prihvatio, privukao je pažnju javnosti deleći svoje iskustvo o trudnoći na blogu „Up The Duff Man“.

– Proveo sam toliko vremena osećajući stid i bes prema sebi sve dok nisam pomislio: „Možeš da uživaš u ovome procesu ili da ga zaista otežaš sebi.” Ja sam trudan čovek i ponosan sam što radim ovo što radim – rekao je u intervjuu.

Kloi Lovs iz „Glamoura“ susrela se sa Loganom tačno dve nedelje pre nego što je rodio svoju ćerku Novu, kako bi razgovarali o ljubavi, rodnoj disforiji i drugim pitanjima koja muče trans osobe.

– Ono zbog čega se osećam osnaženo kao trans muškarac je to što kome god da kažem da jesam, ja sam ta osoba i to mi niko nikada ne može oduzeti – poručio je on u tekstu koji je izazvao veliku pažnju, kako u Britaniji, tako i u svetu.

Trenutno piše dve knjige, autobiografiju i jednu o svojoj trudnoći kojoj je dao naslov „Stomak mog tate“.

Transrodna žena zbog silovanja završila u muškom zatvoru

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link