Lifestyle

Trik uz pomoć kojeg će vam duplo više odeće stati u garderober

Kao i svaka žena nemate nikada dovoljno mesta u ormanu? Jedna sitnica mogla bi sve da promeni!

Orman prenatrpan odećom mnogima je svakodnevica za koju ne vide rešenje jer kupovina većeg ormana većini nije opcija, što zbog nedostatka novaca, što zbog nedostatka prostora u sobi. Ali, problem zatrpanog ormana možete da rešite pomoću super jednostavnog trika koji će vas koštati samo – nekoliko limenki pića.

vise garderobe u ormaru 1

Šta vam treba?

Tanje vešalice (da bi same vešalice zauzimale što manje prostora) i deo od poklopca limenke koji povlačite kada otvarate limenku.

Šta uraditi?

Kukicu od poklopca limenke provucite kroz „glavu“ jedne vešalice. Na kukicu zakačite drugu vešalicu tako da ta vešalica visi malo niže od prve vešalice – i dobili ste dvostruku vešalicu! Ako želite, možete da dodate još jednu kukicu i vešalicu.

Obesite odeću na vešalice, stavite ih u ormar i odmah ćete primetiti da u ormaru imate mnogo, ako ne i dvaput više prostora.

Naravno, u ormaru možete da stvorite dosta novog prostora i ako iz njega izbacite odeću koju sigurno više nikada nećete nositi.

15 ženskih navika koje izluđuju muškarce

prva

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share