Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Tri horoskopska znaka koja vole bezuslovno

Horoskop nam otkriva mnogo toga, a između ostalog i kakav je koji znak u ljubavi. Dame rođene u ova tri znaka su za nijansu vernije od ostalih i njihova ljubav je bezuslovna.

Rak

Žena u ovom horoskopskom znaku voleće vas bezuslovno i biće spremna da sa vama ili zbog vas ode i na kraj sveta. Njene emocije su uvek jake i sa njom ćete konačno shvatiti šta zapravo znači imati pravu ženu pored sebe. Ona je spremna sve da uradi da bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu.

Pošto je sklona dramatičnim reakcijama na sve u životu, sa njom vam je zagarantovano pozorište u kući. Ipak, to je mala cena za oazu poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Sa njom ćete živeti kao bubreg u loju, okruženi ukusnim obrocima i udobnim domom. Takvoj ženi će svaki muškarac trčati u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe staviti ispred svojih. Zato je na vama da je ponekad zamenite i date joj malo odmora i oduška kao znak zahvalnosti za sve što radi za vas. Zauzvrat, sve što ona očekuje od vas je da budete nežni i iskreni.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
14 Shares
Share via
Copy link