Magazin

Tramp: Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije

vucic tramp hoti
Foto: AP

Američki predsednik Donald Tramp u predizbornoj kampanji u Severnoj Karolini rekao je da će, možda, dobiti Nobelovu nagradu za mir, a u tom kontekstu pomenuo je i Kosovo, rekavši da njegova administracija uspeva da zaustavi “masovna ubijanja” koja se već godinama dešavaju na tom prostoru.

– Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo su se ubijali, a sada će prestati. Rekao sam im, momci, hajde da se sastanemo. Znate, stotinama godina su se ubijali, pod različitim imenima – rekao je Tramp, govoreći o tome kako je nominovan za Nobelovu nagradu za mir, a “lažni mediji” u SAD nisu o tome izvestili u svojim emisijama.

Sedam poslanika Evropskog parlamenta predložilo je Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir i uputili su nacrt rezolucije kojom od Evropske komisije i Evropskog saveta traže da podrže njihov predlog.

Ranije ovog meseca, Trampa je za Nobelovu nagradu za mir predložio i član norveškog parlamenta Kristijan Tibring-Gjede.

Tramp je drugu odvojenu nominaciju za Nobela za mir, zajedno sa vladama Srbije i Kosova, dobio na predlog Magnua Jakobsona, publiciste iz Švedske, koji je tri strane nominovao zbog sporazuma o ekonomskoj normalizaciji, potvrdio je na Tviteru specijalni izaslanik predsednika Trampa za pregovore Srbije i Kosova, Ričard Grenel.

Jadan Vučić, sad mu se svi smeju i na sve strane puštaju snimke Trampa kako svima gura olovke u ruke

Izvor: FoNet

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


18 Shares
Share via
Copy link