Ljubimci Novi Sad

Najbolji pet shopovi u Novom Sadu

pet-shop-novi-sad
Foto: ilustracija

Novi Sad obiluje pet shopovima i gotovo da nema kvarta u gradu u kojem ne postoji barem jedan pet shop za naše krznene prijatelje.

Iako je u većini pet shop Novi Sad ponuda ista ili slična, postoji nekoliko koji se izdvajaju svojim bogatim asortimanom i u kojima ćete sigurno pronaći sve što vam treba.

Za sve one koji imaju kućne ljubimce i one koji se razmišljaju da nabave nekog, izdvojili smo najbolje pet šopove u Novom Sadu.

Pogledajte gde to možete pronaći šta vam treba za vaše ljubimce.

Pet centar Novi Sad

Kućni ljubimci nepogrešivo znaju da namirišu pravu stvar, a Pet centar u Novom Sadu definitivno će privući njihovu pažnju.

Ono što ovaj pet shop izdvaja od drugih je najveća ponuda u gradu, kao i činjenica da šoping za svog ljubimca možete obaviti online.

 • Adresa: Sentandrejski put 11, 21000 Novi Sad (Tržni centar BIG)
 • E-mail: [email protected]
 • Tel: 021/ 2701 101
 • Radno vreme: ponedeljak – nedelja 10 – 22 h

Premium pet

Premium Pet je lanac prodavnica za kućne ljubimce sa više od 14.000 pažljivo odabranih proizvoda proverenih proizvođača.

Premium Pet tim svakodnevno teži da svaki ljubimac dobije proizvod koji u potpunosti odgovara njegovim potrebama, a da su vlasnici sigurni da su učinili najbolje za svog ljubimca.

Posetite Premium Pet prodavnicu i saznajte više, razgovarajte o svojim dilemama koje se odnose na ishranu, odgoj i zdravlje Vašeg kućnog ljubimca.

Premium pet NS Avenija garden

Premium pet Bulevar kralja Petra I

Premium pet Merkator centar

Pet republic

Pet Republic d.o.o. je osnovan 2019. godine i predstavlja mlad, ali već prepoznatljiv brend. Danas u svom lancu ima nekoliko objekata veoma autentičnog izgleda, u gotovo svim većim tržnim centrima.

Pet republic je moderan butik za kućne ljubimce, lanac pet šopova napravljen po uzoru na najmodernije evropske specijalizovane maloprodaje hrane i opreme za kućne ljubimce.

Tim njihovih iskusnih veterinara je tu da dobijete najbolji savet.

Svaki zaposleni je pažljivo odabran i obučen da iz širokog asortimana ponudi ono najbolje za Vaše kućne ljubimce.

 • Adresa: Bulevar Osloboðenja 119, TC Promenada, 21000 Novi Sad
 • E-mail: [email protected]
 • Tel: 021 382 54 33
 • Radno vreme: ponedeljak – nedelja 10 – 22 h

Pet spot

Pet Spot je dizajniran kao dinamičan poslovni sistem za uvoz, distribuciju i maloprodaju širokog spektra proizvoda u kategoriji hrane, nege, opreme, medicinske hrane i lekova za sve vrste kućnih ljubimaca.

Vlasnicima kućnih ljubimaca dostupan je kompletan izbor najvećih svetskih brendova u superpremium, premium i economy kategoriji, sa izuzetno snabdevenom veterinarskom apotekom, kao i dežurni veterinar.

Ovako atraktivna Pet Spot ponuda podržana je konstantnim promotivnim aktivnostima i konkurentnim cenama.

City pet

Tempo života u gradu je sve brži i ostavlja nam sve manje vremena za one do kojih nam je stalo čineći svaki momenat sa našim najbližima dragocenim.

Misija zaposlenih u City pet-u je da Vaš izbor za one koji ne mogu da kažu šta im najviše odgovara učine što lakšim i boljim.

Njihov kadar će Vam, kroz stručne i iskrene savete, te kvalitetnu ponudu i prijatnu atmosferu pomoći da za Vašeg ljubimca odaberete najbolje.

 • Adresa: Železnička 36, Bulevar oslobođenja 72, Ilije Birčanina 45, 21000 Novi Sad
 • E-mail: [email protected]
 • Tel: Mob/Viber: 062/523-009 (Železnička), 062/523-803 (Bulevar oslobođenja), 062/523-806 (Ilije Birčanina)
 • Radno vreme: ponedeljak – petak 08 – 20.30 h, subota 09 – 18 h

King pet

Na dve adrese – u Danila Kiša 18. i Alekse Šantića 74. nalaze se bogato opremljene radnje King pet pet šopa koje postoje da bi se vaš ljubimac osećao kao kralj. Osim što imaju bogat izbor hrane za vaše kuce, mace i ostale ljubimce, radno vreme je duže, od 8 časova do 22 časa.

Takođe, ovde možete dobiti stručni savet i preporuku za odgajanje i lečenje vaših ljubimaca, budući da zaposlenu veterinarku Maju Stefanović možete pitati za pomoć preko Fejsbuk stanice, preko elektronske pošte, telefonom ili lično.

Osim toga, ovde možete pronaći sve vrste sredstava za čišćenje od parazita uz stručnu pomoć i prozivode iz veterinarske apoteke, tako da možete pomoći vašem ljubimcu oko svega što ga muči.

Zoo Market

Ovaj pet šop postoji nešto više od godinu dana i nalazi se na adresi Bulevar Cara Lazara broj 98, a nedavno je u sklopu pet šopa otvorena i veterinarska apoteka.

Kod njih na jednom mestu možete pronaći bogat izbor akvarijuma i sve potrebne opreme za slatkovodnu, ali i morsku akvaristiku, uz zanimljive egzotične ribice, poput raža i pirana.

Kažu da je najlepše kada hobi preraste u posao, što potvrđuje i vlasnik Miomir Kolarov, koji oduvek gaji veliku ljubav prema akvaristici, te mu za mušterije ništa ne pada teško. Zoo Market je vodeći  pet šop u ovoj oblasti u čitavoj Srbiji i regionu, a ribice uvoze iz Singapura, Kine, Tajlanda i Malezije.

Osim opreme i nekih ljubimaca, sigurno je da ćete ovde naučiti i osnove gajenja životinja uz pomoć osoblja, budući da su zaposleni uvek spremni da vam objasne sve nedoumice i daju savete kako bi vše ribice plivale srećne i zadovoljne.

Majin Puppy Pet Shop

U ovom pet šopu sačekaće vas dobro poznata lica na novoj adresi – Maja i Aja u Cara Dušana 60. Reč je o pet šopu koji je nastao kao produkt dvadesetogodišnjeg rada i ogromne ljubavi prema životinjama.

Ovde će vas sačekati ljubazna i nasmejana Maja Vasić, poznata kako vlasnicima, tako i kućnim ljubimcima, budući da ona zna gotovo imena svim kucama koje svoje poslastice pronalaze u njenoj radnji. Vlasnici životinja se osim Majinom osmehu raduju i mnogim akcijama i popustima, te mnogi godinama svraćaju kod nje.

Osim toga, u Majinom Puppy Pet Shop-u, osim saveta temeljenih na dugogodišnjem iskustvu u kinologiji i odgajanju sitnih životinja, možete pronaći i proizvode iz pekare za pse dostupne po proizvodnim cenama, a vašim ljubimcima možete zakazati usluge kupanja i šišanja, pa iz radnje uvek zadovoljni izlaze i vlasnici i ljubimci.

Hobi – NS

Jedan od najstarijih pet šopova u gradu, malo životinjsko carstvo, smešteno je na adresi Futoška 19. Postoji ukupno 22 godine, a pre su bili u istoj ulici, ali u broju tri. Ovde možete pronaći sve za vaše ljubimce, uključujući hranu i opremu, a iz Hobi NS-a kažu da se veće količine odvoze besplatno na kućnu adresu.

Osim toga, u Hobi NS-u prodaje se i kompletna oprema za profesionalne ribare i pecaroše – štapovi, držači, varalice, crvići i sve ono što vam je potrebno za pecanje. Naročitu draž ovom pet šopu daju životinje – jer ovde svako može nabaviti kućnog ljubimca – ptice, glodare, zečeve, tarantule, feretke, gekone, guštere, činčile, ribice…

Čim zakoračite u radnju bićete počastvovani simfonijom prirodnih zvukova kojima ovi ljubimci pozdravljaju svakog kupca.

Pluton

Smešten na uglu Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića pet šop Pluton postoji već duže od 15 godina. Svojim mušterijama, među kojima su mnogi koji oduvek dolaze ovde vlasnik Marko Bogoš uvek strpljivo objasni osnove pravilne ishrane kod životinja, te ga uvek možete pitati za savet.

Drži širok izbor premium i super premium hrane, nešto manje komercijalne hrane za pse, mačke, glodare i ptice. Vaši ljubimci u ovom pet šopu mogu naći sve što im treba, a ako vrlo lako ih možete i razmaziti. Tako ovde možete kupiti poslastice, poput štapića za ptice, kozmetiku za životinje – šampone, četke i druge proizvode, suplemente, kaveze, kolutove i ogledala, povoce …

A da bi vam kuca lepše spavala možete izabrati neku od ležaljki koje takođe možete naći u ovom pet šopu.

Više o ljubimcima pročitajte ovde

Aleksandra Aleksić

komentara

Klikni da objaviš komentar

170 Shares
170 Shares
Share via
Copy link