Ljubimci

Top 5 pet šopova u Novom Sadu

Za sve one koji imaju kućne ljubimce i one koji se razmišljaju da nabave nekog, izdvojili smo najbolje pet šopove u Novom Sadu. Pogledajte gde to možete pronaći šta vam treba za vaše ljubimce.

King pet

Na dve adrese – u Danila Kiša 18. i Alekse Šantića 74. nalaze se bogato opremljene radnje King pet pet šopa koje postoje da bi se vaš ljubimac osećao kao kralj. Osim što imaju bogat izbor hrane za vaše kuce, mace i ostale ljubimce, radno vreme je duže, od 8 časova do 22 časa. Takođe, ovde možete dobiti stručni savet i preporuku za odgajanje i lečenje vaših ljubimaca, budući da zaposlenu veterinarku Maju Stefanović možete pitati za pomoć preko Fejsbuk stanice, preko elektronske pošte, telefonom ili lično. Osim toga, ovde možete pronaći sve vrste sredstava za čišćenje od parazita uz stručnu pomoć i prozivode iz veterinarske apoteke, tako da možete pomoći vašem ljubimcu oko svega što ga muči.

king_pet_pet_shop1
Foto: Studio Kamasi

Zoo Market

Ovaj pet šop postoji nešto više od godinu dana i nalazi se na adresi Bulevar Cara Lazara broj 98, a nedavno je u sklopu pet šopa otvorena i veterinarska apoteka. Kod njih na jednom mestu možete pronaći bogat izbor akvarijuma i sve potrebne opreme za slatkovodnu, ali i morsku akvaristiku, uz zanimljive egzotične ribice, poput raža i pirana. Kažu da je najlepše kada hobi preraste u posao, što potvrđuje i vlasnik Miomir Kolarov, koji oduvek gaji veliku ljubav prema akvaristici, te mu za mušterije ništa ne pada teško. Zoo Market je vodeći  pet šop u ovoj oblasti u čitavoj Srbiji i regionu, a ribice uvoze iz Singapura, Kine, Tajlanda i Malezije. Osim opreme i nekih ljubimaca, sigurno je da ćete ovde naučiti i osnove gajenja životinja uz pomoć osoblja, budući da su zaposleni uvek spremni da vam objasne sve nedoumice i daju savete kako bi vše ribice plivale srećne i zadovoljne.

zoo_market_pet_shop
Foto: Studio Kamasi

Majin Puppy Pet Shop

U ovom pet šopu sačekaće vas dobro poznata lica na novoj adresi – Maja i Aja u Cara Dušana 60. Reč je o pet šopu koji je nastao kao produkt dvadesetogodišnjeg rada i ogromne ljubavi prema životinjama. Ovde će vas sačekati ljubazna i nasmejana Maja Vasić, poznata kako vlasnicima, tako i kućnim ljubimcima, budući da ona zna gotovo imena svim kucama koje svoje poslastice pronalaze u njenoj radnji. Vlasnici životinja se osim Majinom osmehu raduju i mnogim akcijama i popustima, te mnogi godinama svraćaju kod nje. Osim toga, u Majinom Puppy Pet Shop-u, osim saveta temeljenih na dugogodišnjem iskustvu u kinologiji i odgajanju sitnih životinja, možete pronaći i proizvode iz pekare za pse dostupne po proizvodnim cenama, a vašim ljubimcima možete zakazati usluge kupanja i šišanja, pa iz radnje uvek zadovoljni izlaze i vlasnici i ljubimci.

pet_shop_maja
Foto: Studio Kamasi

Hobi – NS

Jedan od najstarijih pet šopova u gradu, malo životninjsko carstvo, smešteno je na adresi Futoška 19. Postoji ukupno 22 godine, a pre su bili u istoj ulici, ali u broju tri. Ovde možete pronaći sve za vaše ljubimce, uključujući hranu i opremu, a iz Hobi NS-a kažu da se veće količine odvoze besplatno na kućnu adresu. Osim toga, u Hobi NS-u prodaje se i kompletna oprema za profesionalne ribare i pecaroše – štapovi, držači, varalice, crvići i sve ono što vam je potrebno za pecanje. Naročitu draž ovom pet šopu daju životinje – jer ovde svako može nabaviti kućnog ljubimca – ptice, glodare, zečeve, tarantule, feretke, gekone, guštere, činčile, ribice… Čim zakoračite u radnju bićete počastvovani simfonijom prirodnih zvukova kojima ovi ljubimci pozdravljaju svakog kupca.

hobi_pet_shop
Foto: Studio Kamasi

Pluton

Smešten na uglu Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića pet šop Pluton postoji već 11 godina. Svojim mušterijama, među kojima su mnogi koji oduvek dolaze ovde vlasnik Marko Bogoš uvek strpljivo objasni osnove pravilne ishrane kod životinja, te ga uvek možete pitati za savet. Drži širok izbor premium i super premium hrane, nešto manje komercijalne hrane za pse, mačke, glodare i ptice. Vaši ljubimci u ovom pet šopu mogu naći sve što im treba, a ako vrlo lako ih možete i razmaziti. Tako ovde možete kupiti poslastice, poput štapića za ptice, kozmetiku za životinje – šampone, četke i druge proizvode, suplemente, kaveze, kolutove i ogledala, povoce … A da bi vam kuca lepše spavala možete izabrati neku od ležaljki koje takođe možete naći u ovom pet šopu.

pluton_pet_shop
Foto: Studio Kamasi

Više o ljubimcima pročitajte ovde

Avatar

Aleksandra Aleksić

komentara

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link