Magazin

Ministar Toma Mona u 18h: „Svi putevi prohodni“. U 18.30 se zaglavio u snegu

toma-mona

Ministar saobraćaja, građevine i infrastrukture Tomislav Momirović juče je izveštavao sa zavejanih puteva u Srbiji. Prema njegovim izveštajima putevi u Srbiji su bili prohodni i saobraćaj se normalno odvijao. Međutim, da to nije baš tako svedoči snimak na kojem vidimo upravo ministra Tomu koji gura automobil koji se zaglavio u snegu.

Ministar saobraćaja Tomislav Momirović objavio je na društvenim mrežama video snimak sa puta ka beogradskom aerodromu na kom tvrdi da su svi državni putevi prvog i drugog reda u Srbiji, prohodni za saobraćaj.

Kako je rekao, saobraćaj ka beogradskom aerodromu odvija se bez zastoja.

„Više od 1.800 putara i više od 800 kamiona i mašina za čišćenje snega širom Srbije je na terenu“, naveo je ministar u objavi na Tviteru.

On je takođe rekao da su auto-put Miloš Veliki i Obrenovački put čisti i prohodni, alii je apelovao na građane da bez preke potrebe veceras ne kreću na put.

Mešutim, da nije ba tako postalo je jasno nakon svega sat vremena, kada su se javljali građani koji su blokirani na Milošu Velikom. Ubrzo potom, i popularni Toma Mona se zaglavio u snegu.

Pogledajte video:

Podsetimo, ministar Tomislav Momirović pohvalio se da je na putevima juče bilo više od 1.800 putara i više od 800 kamiona i mašina za čišćenje snega širom Srbije.

BRUKA: Pobrkani Toma Mona ugradio antisemitizam u temelje Srbije! (FOTO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.5K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap