Magazin Poznati

Ćerka fudbalera, od Timotijevića mlađa 15 godina: Ko je fatalna Tijana, nova supruga poznatog glumca?

miloš timotijević
Foto: Preuzeto sa Telegraf.rs

2. Sa brakorazvodne pranice pred oltar: ko je Jovana kojoj je glumac Miloš Timotijević nakon 40 dana veze izgovorio sudbonosno „DA“
3. Razveo se pa nakon 40 dana veze ponovo stao pred oltar. Ko je Jovana, nova supruga glumca Miloša Timotijevića

Vest da se glumac Miloš Timotijević razveo nije se ni pročula u javnosti, ali zato je odjeknula ona da se nakon razvoda oženio izvesnom Tijanom, sa kojom je u vezi bio samo 40 dana, piše Telegraf.

Miloševa nova supruga mlađa je od glumca 15 godina. On ima 47 godina, ona 32. Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

miloš timotijević
Foto: Printscreen

– Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca – otkrio je izvor blizak paru.

Ona je zbog očeve karijere kao devojčica otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd.

– Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana – priča sagovornik za Kurir i dodaje kako su se Timotijević i ona upoznali:

– Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao „zauzet“ – završava izvor.

Podsetimo, do javnosti je prošle nedelje došla informacija da se Timotijević u tajnosti razveo od svoje supruge Dunje, s kojom je u braku proveo 13 godina i o kojoj je, sve donedavno u intervjuima, pričao u superlativu.

– Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom otkada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav da je neophodno razumevanje – istakao je nedavno Miloš za medije.

Izvor: Telegraf

Supruga glumca Miloša Timotijevića očarala u venčanici od 5.000 dinara i pokazala da se stil ne može kupiti

32 Shares
Share via
Copy link