Horoskop

Čuvena ruska astrološkinja Tamara Globa predviđa Strelcu težak i mučan jun 2023.

Tamara Globa

Čuvena ruska astrološkinja Tamara Globa pričala je o tome šta bi horoskopski znaci mogli da očekuju u junu, a posebno je izdvojila jedan, kojem zvezde u prvom letnjem mesecu i neće biti baš naklonjene, naprotiv.

Veruje da će se suočiti sa gubicima i teškoćama, a reč je o – Strelčevima.

– Sve što može da se iskomplikuje kod ovog znaka – iskomplikovaće se. Neka pokušaju da prežive jun sa što manje posledica – rekla je Tamara.

Predstavnici vatrenog znaka od prvih dana juna biće na ivici provalije. Prema rečim čuvene astrološkinje, bukvalno jedan pogrešan korak će ih im doneti more problema.

Smatra da su Strelci su postali taoci loših navika, a posebno u u junu će one doći do izražaja, te savetuje da ih se što pre reše ili bar da počnu da rade na njihovoj promeni.

Upozorava da postoji i rizik da ostanu bez posla, dok kod nekih postoji mogućnost da izgube i krov nad glavom.

Takođe, suočavaće se sa finansijskim poteškoćama, koje će stvoriti i nove neprijatne situacije u porodici.

Zdravlje će biti u značajnoj meri poljuljano, te ističe da bi bilo dobro da mu se posvete više nego inače, te ukoliko je potrebno, da odrade i kontrolne preglede kod svog lekara.

Tamara Globa preporučuje da se što pre Strelčevi sabereu i uzmu stvari u svoje ruke, kako bi se izborili sa svim neprijatnositma koje im dolaze u susret, inače će im jun biti izuzetno težak mesec, koji bio mogao da ostavi velike tragove na blisku budućnost.

– Budite odlučni. Počnite da sprovodite svoje ideje. Imate šansu da sve prevaziđete, ali samo strpljivo i polako. Sledice svoju intuiciju i izbegavajte kontakt sa ljudima čija vam energija ne prija koliko god je to moguće – zaključila je Globa.

Poznata astrološkinja Tamara Globa otkriva koji znak će 2023. biti miljenik sreće, a koga očekuju problemi

Izvor: Espreso

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link