Ljubimci Vesti Novi Sad

Taksi za mace, kuce i sve ljubimce

Ukoliko imate kućnog ljubimca možete se zajedno sa njim voziti taksijem Maxi Novosađani, jer je ovo udruženje prevozi kućne ljubimce. Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca često se suočavaju sa problemom da njihovi ljubimci nisu dobrodošli u sve lokale, ali ni u sve vrste prevoza, a ovo je značajno olakšanje za njih.

Taxi Novi Sad Brojevi

taxi_maxiMnogi taksisti se ustručavaju da prevoze kućne ljubimce iz mnogo različitih razloga. Boje se da će im životinje isprljati automobil, da im vožnja neće prijati, da nedresirani psi mogu smetati vozaču, isto tako postati nervozni pa napasti vozača… Ali iz udruženja Maxi Novosađani kažu da nije bilo takvih situacija i da do sada nisu naišli na problem bilo koje vrste kada je reč o prevozu kućnih ljubimaca.

– Mnogi se boje da voze pse, na primer. Sigurno je da mogu isprljati auto, ali to nije ništa u poređenju sa onim kakav auto ostaje posle samo jedne večeri Exita. Kućni ljubimci koje sam ja prevozio uvek su bili lepo dresirani i nisu mi ni najmanje smetali u toku vožnje – priča jedan od taksista Ivica Nikolin.

Takođe, on, ali i ostali taksisti navode neke zanimljive situacije, kao na primer – da nije retkost da se prevoze same životinje, bez vlasnika. Oni se slažu da je posao ipak na prvom mestu, a i do sada nije bilo problema, čak ni u takvim situacijama.

– Pozovu me na adresu, smeste ljubimca i ja vozim dokle treba, jer je mušterija, bilo da laje, govori ili mjauče, uvek na prvom mestu – kroz osmeh priča drugi taksista Nebojša Opačić.

Koliko vlasnicima ljubimaca znači ova mogućnost za naš portal objašnjava novosađanka Milena Jovanović koja kaže da često koristi usluge ovog taksija.

– Sviđa mi se što ne moram da se objašnjavam sa takistima kao pre, ja volim svog psa i on je jako lepo dresiran i drago mi je što konačno mogu lepo da se vozim s njim, a ne da mi neko pridikuje kako su taksiji za ljude, a ne za životinje – kaže ona.

maxi_taxi_pet_friendly
pixabay.com

Za tri godine koliko već prevoze i kućne ljubimce, taksisti su prevozili različite životinje, počevši od onih uobičajenih poput pasa i mačaka, preko zečeva i zmija, a neki kažu da su vozili čak i kokoške i ćurke. Osim toga, svojim stalnim mušterijama mnogi taksisti čak znaju i imena kućnih ljubimaca. Vožnja svaka prolazi kako treba, a ono što je najvažnije svi, bili pernati, krzneni, bodljikavi, prekriveni krljuštima ili ne, svi sigurno stignu na vreme na željenu adresu. Da životinje mogu da govore sigurno bi i one imale samo pohvale za svoje vozače.

Pročitajte koji je najjednostavniji način za pozivanje taksija

PARTNERI SAJTA


74 Shares
Share via
Copy link