Putovanja

Taksi Maksi Novosađani, agencija Sabra i Luftika vas vode u Grčku

Kalendarski su leto i godišnji odmori jako daleko, ali postoji način da dovedete leto sebi ranije nego što ste mislili da je moguće. Pitate se kako?

Vrlo jednostavno. Učestvujte u nagradnoj igri koju zajedno organizuje taksi udruženje Maksi Novosađani, turistička agencija Sabra i naš portal. Pitate se šta su nagrade?

Čak dvadeset destodnevnih aranžmana u Grčkoj! Na vama je samo da obezbedite prevoz i da uživate u dodiru sunca i soli na vašoj koži. Zagrejte se za leto sa nama!

taxi_maxiPravila igre su laka – svaka vožnja taksijem Maksi Novosađani vam donosi pečat na posebnom kuponu koji dobijate od taksiste. Kada dobijete peti pečat na tom kuponu, predate ga vozaču koji će ga potom proslediti zajedno sa ostalim kuponima do izvlačenja. Računica je više nego jasna – što se više vozite veće su šanse da osvojite nagradu. Ono što je dobra vest jeste da u igri možete učestovati sa onoliko popunjenih kupona koliko želite, a svakom vožnjom Grčka je sve bliže.

Svakog ponedeljaka u aprilu, počevši od 4. aprila, organizovćemo izvlačenje kada ćemo proglašavati po pet dobitnika. Svako izvlačenje nagrada je javno, biće snimano i možete ga pratiti u video formi uživo na sajtu luftika.rs ili Facebook stranici Novi Sad.

Šta vas čeka u Grčkoj?

agencija_sabra
Izvor: sabra.rs

U ponudi su aranžmani u maju mesecu iz najpopularnijih regija – Halkidiki i Olimpska regija, što znači da odmor možete provesti u Haniotiju i Pefkohoriju ili u Paraliji i Olimpik biču. Na vama je da u dogovoru sa agencijom i u zavisnosti od termina koji vama odgovara izaberete svoje mesto. Za šta god da se odlučite sigurno nećete pogrešiti, a postoji i mogućnost odlaksa na mnoge izlete poput planine Olimpa, posete glavnom gradu Grčke, obilazak Meteora, posete selu Litohoro, raznih šoping tura i tome slično. Osim toga, ako u odmor uključujete i noćni provod nećete se razočarati jer postoji bogata ponuda kafića i diskoteka gde možete đuskati do jutra.

Činjenica da je grčko primorje poznato je po svojim predivnim plažama uz bogatu kulturu i istoriju, omogućava vam pregršt načina da, pored kupanja i sunčanja, uživate i obilasku nekih od najznačajnijih svetskih znamenitosti. Prijatna temperatura vode i dosta sunčanih dana u proleće pravi su način da u maju pobegnete od stresa i obaveza u gradu. Igrajte se s nama i ubrzajte svoje leto uz prolećno zagrevanje sa Maxi Novosađanima!

Vidimo se na prvom izvlačenju!

Pročitajte više o najstarijem udruženju taksista u Novom Sadu

30 Shares
Share via
Copy link