Lifestyle Svet

Sveštenik priznao grehe – snimao trojku sa domino damama i to na oltaru (VIDEO)

Svestenik
Foto: Printskrin/Youtube

Katolički sveštenik ostao je bez čina u Luizijani, a pre tri  dana ( 22. novembar) se izjasnio krivim za opsceno krivično delo zbog snimanja trojke sa dve domino dame na oltaru crkve u oktobru 2020.

Trevis Klark, 39, ranije iz Crkve Svetog Petra i Pavla u Perl Riveru, u Los Anđelesu, dobio je uslovnu trogodišnju zatvorsku kaznu i naređeno mu je da plati kaznu od 1.000 dolara.

Spaljen “grešni” oltar

Klark je već platio 8.000 dolara kao restituciju nadbiskupiji Nju Orleansa nakon što je nadbiskup Gregori Ajmond proglasio oltar oskrnavljenim i naredio da se spali i zameni pre dve godine.

Klarkov advokat, Majkl Kenedi, doveo je u pitanje pravičnost insistiranja države da se njegov klijent izjasni krivim za krivično delo.

– Verujem da je vrlo malo verovatno da će se moj klijent ikada više naći u sličnoj situaciji, rekao je Kenedi.

– Gde god život odvede gospodina Klarka odavde, nadam se da će biti dobro i da će sve ovo u potpunosti ostaviti iza njega.

Žene koje su učestvovale u snimku intimnog čina – 30-godišnja Melisa Čeng iz Alfarete, Džordžija, i 43-godišnja Mindi Dikson iz Kenta, Vašington – priznale su krivicu u julu po prekršajnim tačkama institucionalnog vandalizma.

Svaka od njih je osuđena na dve godine uslovne i pošteđene su zatvorske kazne. Klarkovo hapšenje šokiralo je njegovu kongregaciju, nadbiskupiju i zajednicu njihovog grada.

Šta se tačno desilo?

Prolaznik je primetio upaljena svetla u crkvi 1. oktobra 2020. godine, prema sudskim dokumentima koje je podnela policija.

Svedok je pozvao vlasti nakon što je pogledao unutra i video intimne radnje na oltaru crkve, a sve to pred kamerom na stativu.

Klark je uhapšen zajedno sa dve žene u korsetima i visokim potpeticama, dok su igračke za odrasle, svetla za binu i dva uređaja za snimanje zaplenjeni, navodi se u izjavi o hapšenju, a prenosi agencija. Nadbiskup je uklonio Klarka sa katoličke službe dan nakon hapšenja.

– Njegovo nepristojno ponašanje je bilo žalosno. Njegovo skrnavljenje oltara u crkvi bilo je demonsko, rekao je tada Aimond.

Izvor: zena.blic.rs

Razrešen bludni sveštenik koji je slao 18+ slike udatoj ženi, poslat “duhovno sabiranje”

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
30 Shares
Share via
Copy link