Horoskop

Kombinacije za izbegavanje: Svekrve i snajke u ovim znakovima se stalno svađaju

svekrva-i-snajka
Foto: Shutterstock

Poznato je da svekrve i snajke često umeju da dođu u konfliktne situacije. Međutim, to posebno važi za ove astrološke kombinacije.

Ovan i Jarac

Dok će ovan verovatno da bude previše otvoren i društven, jarac bi radije bio prizemljen i proračunat i uzeo bi vremena da prihvati drugu osobu. Imaju suprotne stavove, što čini njihovu vezu teškom.

Bik i Lav

Tvrdoglavost bi mogla da bude razlog za većinu svađa u ovoj kombinaciji. Dok lav može da bude dramatičniji u pogledu svojih osećanja, bik će da bude suzdržaniji u svom izražavanju. Oba znaka imaju visoki faktor pouzdanosti, pa mogu da porade na svojim razlikama ako sputaju svoju tvrdoglavost, piše Srbija Danas.

Blizanci i Devica

Uvek promenjivi i slobodoumni blizanci smetaće dobro isplaniranoj perfekcionisti devici. To bi moglo da dovede do beskrajnih svađa između njih dve. Otvorena komunikacija je ključ za rešavanje međusobnih razlika.

Rak i Vaga

Rak je preteran sa emocionalnom stranom i često ulazi u svoju ljušturu, što može da smeta vagama. S druge strane, vaga može da deluje kao da ignoriše raka. Iskazivanje poštovanja jedna drugoj definitivno može da reši mnoge probleme među njima.

Škorpija i Vodolija

To su dva snažna znaka s vrlo različitim misaonim procesom. Nedostatak poštovanja za mišljenje drugoga najveći je izazov u njihovom odnosu. Jednom kad se napusti potreba za nadjačavanjem, a tvrdoglavi temperamenti omekšaju, mogu da nauče prijateljski da koegzistiraju.

Strelac i Ribe

Strelac ceni svoju slobodu i može da pomisli da je energija riba previše lepljiva. Ribe bi često mogle da budu emocionalno povređene netaktičnošću strelca. Međutim, nije sve izgubljeno. Nad obe vlada Jupiter, planet znanja. Ako iskoriste čak i malo svoje mudrosti za razumevanje osećanja druge osobe, mogu da izgrade čvrste temelje ljubavi i poštovanja.

5 znakova Zodijaka koje najveći uspesi u životu čekaju posle 50-og rođendana

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link