Magazin Venčanja

Svadba na srpski način: Oteli mladu, letele sekire

U selu kod Aleksinca, Prćilovci, potukle su se dve porodice zbog toga što je mladić kidnapovao maloletnu devojku, čija porodica je krenula u poteru za njima.

Kako prenosi RTS, sumnja se da je dvadesetogodišnji mladić sedamnaestogodišnjakinju sa kojom je bio u emotivnoj vezi, mimo njene volje, odveo svojoj kući. “Blic” pak navodi da ju je presreo i strpao u automobil. Tada su njeni rođaci krenuli u poteru za njim i tako je došlo do opšte tuče dve porodice.

Jedan od članova porodice devojke poneo je sekiru, kojom je napao mladićevog oca, ali mu je ovaj oteo sekiru i njome po glavi udario tog člana devojčine porodice, koji je tom prilikom zadobio ozbiljne povrede i prevezen je u Klinički centar u Nišu.

Kako još navodi “Blic” došlo je do masovne tuče u kojoj su letele i kamenice.

Opšta tuča dobiće i sudski epilog, jer je policija u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, uhapsila mladićevog oca T. S. (1971), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, dok je protiv dvadesetogodišnjeg mladića, koji je oteo devojku podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Koliko se Srbi “iskeširaju” kada idu na svadbu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
53 Shares
Share via
Copy link