Magazin Venčanja

Svadba na srpski način: Oteli mladu, letele sekire

U selu kod Aleksinca, Prćilovci, potukle su se dve porodice zbog toga što je mladić kidnapovao maloletnu devojku, čija porodica je krenula u poteru za njima.

Kako prenosi RTS, sumnja se da je dvadesetogodišnji mladić sedamnaestogodišnjakinju sa kojom je bio u emotivnoj vezi, mimo njene volje, odveo svojoj kući. „Blic“ pak navodi da ju je presreo i strpao u automobil. Tada su njeni rođaci krenuli u poteru za njim i tako je došlo do opšte tuče dve porodice.

Jedan od članova porodice devojke poneo je sekiru, kojom je napao mladićevog oca, ali mu je ovaj oteo sekiru i njome po glavi udario tog člana devojčine porodice, koji je tom prilikom zadobio ozbiljne povrede i prevezen je u Klinički centar u Nišu.

Kako još navodi „Blic“ došlo je do masovne tuče u kojoj su letele i kamenice.

Opšta tuča dobiće i sudski epilog, jer je policija u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, uhapsila mladićevog oca T. S. (1971), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, dok je protiv dvadesetogodišnjeg mladića, koji je oteo devojku podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Koliko se Srbi “iskeširaju” kada idu na svadbu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

53 Shares
Share via
Copy link