strah
Horoskop Horoskopski znakovi

Suočite se sa strahovima svog horoskopskog znaka

Ako pratite ili proučavate astrologiju, verovatno ste usredsređeni na izučavanje pozitivnih karakteristika svog znaka. Obraćanjem pažnje na negativne aspekte znaka, kao što su strahovi na primer, steći ćemo znanja i alate koji su možda mnogo korisniji za svakoga i koja nam omogućavaju da ostvarimo mnoge svoje potencijale.

Ovnovi – STRAH od toga da će „izgubiti“ ljude. Ovnovi su borci, upuštaju se u razne vrste sukoba ne samo da bi pobedili, već zato što je to u njihovoj prirodi, tako da, ako nema nikakve svađe na pomolu, ovnovi će se suprotstavljati onima koje vole čak i ne shvatajući da to rade. Ukoliko ljudi koji su im bliski, nakon ovakvog nastupa, bukvalno nestanu iz njihovog života, ovnovi im nikada neće oprosti ovu grešku.

Bikovi – STRAH od finansijske nestabilnosti. Bikovi vole da im je udobno, uživaju u dobroj hrani, okruženi prijateljima i svemu što doprinosi dobroj atmosferi. Oni ne zaražuju novac da bi ga zaradili, već da bi ga potrošili.

Blizanci – STRAH od donošenja odluka. Blizanci menjaju svoja mišljenja, odluke, izbore, čak i obećanja koja su dali sami sebi i drugima. Ova osobina doprinosi utisku da su manipulatori, toliko često menjaju svoja polazišta da ćete zaboraviti šta su Vam prvobitno rekli. Pošto su blizanci dvojni znak, to je i postojanje dva suprotna stava u njima samima nesto što im priliči.

Ovim znakovima u junu će se ispuniti velika želja

Luftika

Share Tweet Share Share Follow