Horoskop

Ovan, Devica i Škorpija će od 14. septembra uvek biti na milimetar od raskida

horoskop
Foto: iStock

Za ova tri horoskopska znaka sledi period u kojem neće znati šta im se dešava. Javiće im se iznenadna želja da raskinu sa partnerom i to u periodu od od 14. septembra. Sa retrogradnim Suncem nasuprot Neptuna savladaće nas potreba za promenom pravca. Za neke, može doći do iznenadne potrebe za novim smislom u životu, praćene mučnim idejama: “Ko sam ja i zbog čega sam ovde?”

Ova pitanja, iako naizgled banalna i pomalo preširoka da bi se na njih moglo odgovoriti, takođe će vas naterati potrebu  preispitate svoje okruženje. Dovešćemo u pitanje ljubavne živote, porodične živote … sve je pod znakom pitanja.

Za neke osobe bismo mogli shvatiti da je jedini način da napredujemo da ih doslovno da ostavimo iza sebe.

Ovan

Velike su šanse da će ovaj tranzit izazvati osećanja dubokog razočarenja u ljubavnom životu i možda biste želeli da učinite nešto sa stilom i gracioznošću, ali vaša ćud i nestrpljenje vam stoje na putu i ​​teraju vas da se ponašate grubo. Sunce nasuprot retrogradnog Neptuna ne stoji dobro u vašem aspektu i uznemiriće vas do te mere da ćete možda želeti da raskinete sa svojim partnerom.

14. septembar bi mogao označiti kraj veze, pa se morate zapitati da li je to zaista ono što želite. Pod uticajem ste zvezda, i mada  trenutno možete osećati da radite pravu stvar, ovo bi mogao biti potez zbog kojeg biste zažalili. Razmislite dvaput pre nego što povučete potez tokom ovog tranzita.

Devica

Ovo je za vas zeznuti tranzit, Device, jer se možda osećate prilično zbunjeno u vezi. Zapitaćete se ima li ta veza svrhu i da li je ovo ono što ste hteli? Neptun izvlači vaš unutrašnji sukob i tera vas da stvari vidite negativno.

Ova negativnost se pojačava retrogradnošću i nateraće vas da gledate  svog partnera sa žaljenjem i gađenjem. Možda se pitate zašto ste ostali sa njim ovoliko dugo – jeste li bili pod nekim činima? Sva ova zabuna dolazi niotkuda.

Da, možda ste sumnjali u svog partnera tu ili tamo, ali ne preterujte. Kao da se neka viša sila igra sa vama, zbunjuje vas – tera vas da se zapitate da li je nešto od ovoga vredno toga.

Ako možeš da se provozaš ovim tranzitom, Device, vratićeš se svom starom načinu razmišljanja, i to je ono što ti se savetuje. Ne pravite nagle poteze tokom ovog tranzita. Ne raskidajte, razvedite se, osamite se i dobro promislite; ovo je retrogradna iluzija – proći će, nemojte uništiti svoj život zbog trenutnog unutrašnjeg sukoba.

Škorpija

Za razliku od Device, spremni ste, voljni i sposobni da preduzmete nešto osnovu osećanja sumnje – vaš partner vam više ne liči na onog starog a vi želite da izađete iz tog vrzinog kola. Kad definitivno rešite, a to će se dogoditi za vreme dok je Sunce nasuprot retrogradnom Neptunu, imaćete malo ili nimalo tolerancije prema osobi koja je trenutno u vašem životu.

To je to. Vi odlučujete i delujete. To može da znači da morate sami zalupiti  vrata – ali ako poludite mogli biste „izbaciti propalicu napolje“. Da li je on zaista klošar?

Hoćete li se prema osobi koju ste nekad voleli odnositi kao prema vreći smeća? Ovaj tranzit otkriva ‘manje nego samilosnu’ stranu Škorpije.. Jeste li toliko nervozne? Videćemo.

Njihova srca su neosvojive tvrđave, ova 3 horoskopska znaka najteže se predaju ljubavi

Reklama

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
595 Shares
595 Shares
Share via
Copy link