Lifestyle

10 stvari koje srećni parovi praktikuju svakog jutra

Maženje, kuvanje kafe, dugo izležavanje u krevetu. Sve to su stvari koje možemo uraditi za svog partnera i tako mu ulepšati jutro, pa i ceo dan. Osim ovih, postoje još neke sitnice kojima možete pokazati svoju ljubav. Evo šta neki srećni parovi rade svakog jutra, kako bi partneti ugodili jedno drugom.

1. Donose jedno drugom kafu ili doručak u krevet
Verovatno nema lepšeg početka dana nego da vam neko ujutru ugodi – kafom ili doručkom u krevetu. Ne zato što to ne možete sami, nego što je lepo kada od trenutka kad ustanete iz kreveta znate da pored sebe imate nekoga ko želi da uradi nešto za vas.

2. Biraju partneru odeću za posao
Znate, ima dana kada nikako ne možete da odlučite šta da obučete, i tada je partnerov savet ili predlog dobro došao. Svakako olakšava početak dana!

3. Pripremaju doručak za dete
Posebno kada je reč o parovima koji su nedavno dobili dete, mnogo znači kada vas partner, posle celonoćne „žurke“ sa bebom ujutru odmeni i umesto vas napravi hranu za bebu. Jednostavno, reč je o tome da se i muškarci i žene bolje osećaju kada znaju da partner ceni njihov trud i rad i žele da pomognu koliko mogu.

4. Izdvajaju vreme za maženje i zagrljaje
Koliko god rano da ustajete, dan će vam mnogo lepše početi ako izdvojite barem 15 minuta za zagrljaje i maženje.

5. Govore jedno drugom „volim te“
Čak i ako ne žive zajedno i ne viđaju se ujutru, barem pošalju poruku jedno drugom u kojoj napišu jednostavno „volim te“.

Ako to radite stalno, ta izjava ljubavi će postati mali jutarnji ritual, vaša tradicija zbog koje ćete jedva čekati jutro.

6. Ispeglaju odeću jedno za drugo
Ispeglati majicu koju želite da obučete nije ništa teško, ali se desi da vas to ujutro užasno mrzi… I zbog toga vam je dan odmah lepši ako to neko uradi umesto vas.

7. Zagreju hladan auto
Kada zimi treba da uđete u ledena kola, treba vam psihička priprema da to uradite. Osim ako imate sreće, pa partner zagreje automobil pre nego što vi uđete.

8. Imaju jutarnji ples
Jedan od super načina da počnete dan je da pustite omiljenu pesmu i igrate sa partnerom. Em ćete se brže razbuditi, em ćete dan započeti raspoloženi.

9. Ostavljaju jedno drugom ljubavne poruke
Ako izlazite iz kuće pre partnera, ostavite mu/joj ljubavnu poruku na jastuku, ulepšaćete mu/joj dan.

10. Bude jedno drugo poljupcima
Umesto da jednostavno probudite partnera i kažete „vreme je za ustajanje“, obaspite mu/joj lice poljupcima. Biće zahvalan/na i umeće da vam uzvrati.

Parovi koji na internetu ne objavljuju detalje svoje veze su najsrećniji

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku