Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Strelac u ljubavi: nemarni slobodnjak i teška cepidlaka

Iako su Strelčevi poznati po društvenosti i slobodi u svakom smislu oni nisu najbolji izbor za veze. Veza sa Strelcem je komplikovana i potrebno je puno energije uložiti u nju jer rođeni u ovom znaku nisi baš “oduševljeni” bračnim, odnosno, porodičnim životom. Razlog tom je jednostavan – previše vole svoju slobodu.

Zbog te iste slobode, vas neće previše uzimati u obzir pri svojim planovima i razmišljanjima, već će biti pomalo jedno samoživo stvorenje koje će prvo gledati da njemu bude najbolje i da zadovolji svoje potrebe. Vaša osećanja su pomalo nebitna, jer su njegova i te kako na prvom mestu, pa za vas – nema vremena.

Svaku ličnu grešku neće videti, a kada mu se to iznese pred videlo, najstrašnije će vas ocrniti. Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je pametovati celi dan i noć.

Njima su zvezde naklonjene: Ova dva znaka nikada neće raskinuti

Spremni su se obavezati, ali sve okreću u svoju korist. Ovaj tip zahteva mudrog i taktičnog partnera. Strrelčevi su pomalo cepidlake i mnogo su skloniji primećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera.

Ukoliko se njegovi ukusi promene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao deo sportske igre. Naravno, on/a je “jak” u braku. Njegov partner mora biti široke svesti, oslobođen ljubomore i pomalo povodljiv, čak i ako to nije njegova prava priroda.

On će morati biti pravi umetnik kako bi u svemu mogao pratiti i zadovoljavati interese jednog Strelca. S ovim ljudima nije teško živeti. Ali zbog njihovog nedostatka osećaja, velikog nestrpljenja za bilo šta što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, partneri ovog znaka moraće da prošire svoje horizonte, kako bi s njim bili na ravnoj nozi.

Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi suputnici koji ljubav doživljavaju kao srećnu okolnost. Svi njihovi osećaji i želje usmereni su na brzu i momentalnu akciju.

Ovan je veran, Blizanac pažljiv, a koji znak će vas prevariti?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

31 Shares
Share via
Copy link