Horoskop Horoskopski znakovi

Strelac bi ova 4 znaka trebalo da izbegava u širokom luku, jer može loše da se završi

angry-young-couple-sitting-back-back-home
Foto: gpointstudio / Freepik

Pored činjenice da svi Strelčevi u sebi gaje žar za životom, često se dešava da taj talas vatrene stihije može biti pretežak za podneti i izneti u svakodnevnim aktivnostima.

Kako ovaj promenljivi vatreni znak vlada devetim poljem avanture, izleta i visoke filozofije, nije ni čudo što se više horoskopskih znakova može smatrati kao najlošiji spoj za Strelca jer nije svako voljan da žrtvuje sigurnost i udobnost zarad divljeg noćnog provoda.

Svakome je neophodna ta eksplozija zabave i spontanosti s vremena na vreme, ali ipak mora postojati granica kada je reč o nepredvidivosti. U tu grupu loših spojeva za Strelčeve spadaju Bikovi, Rakovi, Device i Jarčevi.

Međutim, ukoliko dva potpuno nespojiva horoskopska znaka mogu usaglasiti svoje razlike i uspeti u nameri da ostanu skupa, nagrada je onda vredna ovog zaista velikog truda. Uostalom, zar ne idemo kroz život nadajući se da ćemo nešto naučiti izlaskom iz svoje zone komfora?

Bik (21. april – 20. maj)

Zemljani znak poput Bika očekuje predvidivo ponašanje u svojim odnosima. Oni žele da znaju šta ih očekuje i na koga mogu računati. Ovaj horoskopski znak brine o novcu, stabilnosti i stvaranju opipljive budućnosti sa voljenom osobom.

Sa druge strane, Stelac strahuje od posvećenosti iz dubine svog bića i osim u slučaju kada nisu potpuno posvećeni vezi, oni odbijaju da žrtvuju svoju slobodu.

I dok Strelac radije rizikuje zarad avanture, Bik samo želi da se oseća sigurno. To su prilično kontradiktorni interesi, ali ako predvidivi Bik i ekscentrični Strelac uspeju da se slože, stvoriće odnos koji će im otvoriti potpuno novi svet.

Rak (21. jun – 22. jul)

Kako bi Strelac uspeo u nameri da živi u avanturističkom stilu, ne može dozvoliti da mu emocije, osetljivost i partnerske veze stanu na put.

Strelčevi koriste maštu i adrenalin kao mehanizam suočavanja sa svojim emocionalnim izazovima.

Rak teži ljubavi, intimnosti i porodičnim vezama jer oni zaista žele da izgrade dom želeći da nekoga puste u najdublji i najosetljiviji deo svog srca. Za Raka, to predstavlja najveću životnu avanturu.

Sa druge strane, divlji, nemilosrdni i istraživački promenljivi vatreni znak poput Strelca može imati drugačije mišljenje.

Iako je ova kombinacija svakako neuobičajena, ljudi ćesto zaboravljaju koliko zapravo Rak može biti energičan znak.

Zbog toga, iako Strelčevi zaziru od emocija, oni ne mogu odoleti uzbudjenju koje pruža veza sa Rakom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

U duši svakog vatrenog znaka nalazi se aktivan vulkan ponosa, a Devica se smatra za znak koji je najveća pretnja za nečiji ponos. Ovaj promenljivi zemljani znak ne može da ne primeti mane, nesavršenosti i greške koje se moraju ispraviti.

Strelac put smatra važnijim od konačnog odredišta, ali na tom putu ume često da napravi veliki broj grešaka.

Zbog toga, Strelac će retko uspeti da prihvati suviše analitičnu i kritički nastrojenu Devicu.

Sa druge strane, ako Strelac prihvati kontrolisanu dozu spoljašnjeg nadzora i ukoliko Devica za pedalj popusti u svojoj kritici, ova dva horoskopska znaka mogli bi u značajnoj meri da se dopunjuju i nauče korisne stvari jedno od drugog.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Poslednje što Strelcu treba je tradicionalni realista koji sudi o svakom njihovom potezu. Strelac će radije ići do kraja, čak i ako to podrazumeva greške. Sa druge strane, mistični Jarac se uvek trudi da očuva svoj ugled koračajući ka završetku sopstvene misije.

Ta neobuzdana želja Strelca za avanturom, uzbuđenjem i istraživanjima vrlo lako može biti ugušena Jarčevim nemilosrdnim pragmatizmom. Problem leži u tome što Strelac žudi za avanturom dok Jarca i sama pomisao na rizik dovodi do ivice pucanja.

U idealnom scenariju, ova dva znaka bi takođe mogla da se upotpunjuju ukoliko se odluče da tragaju za kompromisom. Potrebno je da Jarac popusti i nauči da se nosi sa rizikom, dok Strelčevima svakako treba više discipline i strukture.

Lav, Blizanci, Vaga i Strelac su najbolji drugari i najpopularniji u svakom društvu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link