Horoskop Horoskopski znakovi

Veza sa ovim Zodijakom je praktično nemoguća, ne mari za tuđa osećanja i nepredvidiv je

savrsen muskarac

Ovaj horoskopski znak je toliki megaloman da mu često i sopstveni život deluje malo i nezanimljivo. Ukoliko se njegovi ukusi i interesovanja promene, ne vidi razlog da nastavi s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi i sve u vezi sa njim je nepredvidivo.

Zbog svoje slobode, vas neće previše da uzima u obzir pri svojim planovima i razmišljanjima, već će se ponašati pomalo kao jedno samoživo stvorenje koje će prvo da gleda da njemu bude prijatno i da zadovolji svoje potrebe.

Pričamo o Strelcu.

Vaša osećanja su pomalo nebitna, jer su njegova i te kako na prvom mestu, pa se za vas – nema vremena. Svaku sopstvenu grešku neće videti, a kada mu se to iznese pred videlo, najstrašnije će vas ocrniti.

Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je da pametuje celu dan i noć. Spremni su da se obavežu, ali sve okreću u svoju korist.

Ovaj tip zahteva mudrog i taktičnog partnera. Strelci su pomalo cepidlake i mnogo su skloniji primećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera.

Njegov interes za svet je ogroman. Po prirodi je human znak, tako da će na neki način da sudeluje u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice.

Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao deo sportske igre.

Naravno, on je „jak“ u braku. Njegov partner mora da bude široke svesti, oslobođen ljubomore i pomalo povodljiv, čak i ako to nije njegova prava priroda.

On će morati da bude pravi umetnik kako bi u svemu mogao da prati i zadovoljava interese jednog Strelca.

S ovim ljudima nije teško živeti. Ali zbog njihovog nedostatka osećaja, velikog nestrpljenja za bilo što što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, partneri ovog znaka moraće da proširi svoje horizonte, kako bi s njim bili na ravnoj nozi.

Izvor: Blic žena

Svaki znak Zodijaka ima svoj nesrećan broj, a neuspeh dolazi baš na ovaj dan

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

48 Shares
Share via
Copy link