Horoskop Horoskopski znakovi

Strelac i Devica uskoro će upoznati srodnu dušu, pred njima je sudbonosni period

horoskop srodna duša

Proleće je vreme za razvoj i obećavajuće poduhvate, pa budite otvoreni za nova poznanstva. Nova iskustva mogu otvoriti velike mogućnosti, pomoći vam da uspostavite korisne kontakte, pa čak i da pronađete ljubav.

Astrolozi predviđaju da će uskoro dva horoskopska znaka moći da upoznaju svoje srodne duše. Ovaj sudbonosni period biće ispunjen romantikom, strašću i iskrenim osećanjima.

Strelac

Strelci su oduvek bili željni novih iskustava i mudrosti. Stoga vam nije potreban samo partner, već još jedan avanturista koji ceni proces koliko i rezultat.

Uskoro će univerzum organizovati slučajni susret za Strelca, koji će dovesti do neočekivanog putovanja. Tokom njega, shvatićete da osoba koja je ušla u vaš život u potpunosti deli vašu strast i žeđ za avanturom.

Sa svakim novim zajedničkim metaforičkim putovanjem, istraživaćete ne samo svet, već i neistražene teritorije svojih misli. Ovo će neverovatno produbiti vašu vezu i omogućiti vam da zaista verujete svojim osećanjima.

Devica

Device imaju tendenciju da čiste svuda i u svakom trenutku. Osećate se prijatno kada je oko vas red – i u bukvalnom i u metaforičkom smislu. Zahvaljujući tome i vašoj emocionalnoj dubini, uspeli ste da izgradite prilično efikasan sistem.

I iako ste zadovoljni uređenošću, Device su i dalje željne da pronađu nekoga ko će razbiti tradicionalnu dinamiku i doneti nešto posebno u njihov život.

Ovog meseca, zvezde će se poravnati u vašu korist, nagoveštavajući sastanak koji će u početku izgledati običan. To može poremetiti vaš dobro organizovan raspored i naterati vas da iznova sagledate svoju dnevnu rutinu. Vaša komunikacija će početi iz jednostavne radoznalosti sa obe strane, ali će se na kraju razviti u duboku emocionalnu vezu.

Šmekeri Zodijaka: 6 znakova koji plene neodoljivom energijom, šarmom i harizmom

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
53 Shares
Share via
Copy link