Horoskop

Strast je njihovo drugo ime: Veza sa ova 4 znaka se ne zaboravlja

strast-horoskop-par

Veza sa njima puca od ljubavnih varnica i koliko god da traje, nećete zaboraviti trenutke provedene sa njima. Ova četiri najstrastvenija znaka zodijaka će začiniti vaš ljubavni život na najlepši način.

Škorpija

Najprivlačniji i najstrastveniji pripadnici zodijaka otkrivaju svoje tajne samo najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpiji, pripazite da se ne opečete od te vreline!

Ribe

Smatraju se najstidljivijim znakom. Vole da osete da su voljene i željene. One će pre sanjariti o ljubavi s vama umesto da vam je pokažu delima. Ali Ribe su strastvene u svojim osećanjima i kada se uvere da mogu da vam veruju pokazaće vam strast na najlepši način, piše Naj Žena.

Lav

Strastveni su u vezama i pošto moraju imati sve najbolje, čak i partner mora da im bude najbolji i najlepši. Vole snažno ostavljajući vas u stalnoj žudnji za još njihove ljubavi. Verni su, ali mogu biti zahtevni. Veliki su avanturisti. Ukoliko Lava želite dugoročno zadržati, pustite ga da bude vođa u vašoj vezi.

Vaga

Vole da pružaju ljubav, a zbog svoje diplomatske naravi očekuju da im se uzvrati istom merom. Strastvene su u ljubavi, ali ne na zahtevan ili agresivan način. Ljubav s njima podrazumeva romantične šetnje, večere uz sveće, sitne poklone. Ako želite mirnu vezu, punu ljubavi izaberite Vagu.

Ovi horoskopski znakovi su sušta suprotnost, ali magnetski se privlače vatrenom strašću

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link