Magazin Putovanja

Momak iz Leskovca zapalio Stojadinom na Kušadasi, vozio 30 sati bez odmora

stojadin-aleksic-3
Foto: Jugmedia.rs

Stara mašina je izdržala. Aleksić je svojim „Stojadinom“ već putovao u Paraliju, Ulcinj i preko Albanije se vratio u Lebane.

Mladić iz Leskovca, koji se na Tik Toku potpisuje kao Aleksić Moto, postao je hit na društvenim mrežama jer je starim automobilom Zastava 101, Stojadinom, vozio 30 sati do Kušadasija, popularnog letovališta u Turskoj, piše Jugmedia.rs, prenosi telegraf.rs.

„Bravo kralju, reklama ta zastavu nikad jača“, „Dečko koji је zastavom išao do Kopaonika, preš’o Bugarsku, Albaniju, Makedoniju i Grčku… putešestvije koje treba pogledati. Bravo Aleksiću… Naravno, pozdrav i za Munju 21″…

Pohvalni komentari se nižu i maltene su identični, pa tako Aleksića više puta nazivaju carem i kraljem, a komentarišu i Skopljanci.

@aleksicmoto rip ledja #aleksicmoto #fyp #fy ♬ original sound – Aleksić

„Otišli smo u Aziju, sa Stojadina, to samo mogu budale ko ja, Oko trideset sati sam vozio, znači nismo stali. Aleksić moto, pomeramo granice“, rekao je popularni Tik Toker po dolasku na more.

Kušadasi je, inače, jedno od popularnijih letovališta za Leskovčane, mnogo jeftiniije od Grčke, ali je prepreka dugačko putovanje. Aleksić kaže da je u to mesto stigao bez odmora.

Izvor: telegraf.rs

Srbin STOJADINOM stigao do Lefkade i postao HIT u Grčkoj, ljudi ga prate i fotkaju se sa njim

951 Shares
951 Shares
Share via
Copy link