Magazin

Starleta uhapšena u Dubaiju zbog sumnjivih „linija“, iza rešetaka će provesti 3 meseca

starleta-kaz
Foto: Instagram/kazcrossley

Finalistkinja rijalitija Love Island, Kaz Krosli, uhapšena je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog sumnje da je konzumirala drogu, a zadržaće je u zatvoru u Dubaiju verovatno najmanje tri meseca, piše Daily Mail.

Rijaliti zvezda zadržana je na aerodromu u Abu Dabiju dok je presedala na let za Tajland gde je, kako tvrdi, išla na volonterski rad.

Još 2020. snimljena je kako konzumira „linije“ sumnjivog belog praha u Dubaiju.

Naime, tada su „horde“ influensera pohrlile u Dubai kako bi pobegle od restrikcija uzrokovanih kovidom 19 u Ujedinjenom Kraljevstvu, tvrdeći da su tamo radi posla.

Kaz je ubrzo nakon hapšenja premeštena u zatvor u Dubaiju, gde joj je navodno odbijen telefonski poziv porodici, ali joj je bilo dopušteno da pošalje jedan e-mail.

Dubai je nedavno liberalizovao svoje zakone o drogama s prekršiteljima koji prvi put postupaju s najmanje tri meseca zatvora i novčanom kaznom između 4,5 hiljada i 22,7 hiljada funti.

Prethodno bi to bilo najmanje četiri godine zatvora za bilo kakvu upotrebu droga.

Okrivljeni se potom deportuju u matičnu državu i zabranjuje im se povratak u UAE. Kazne za trgovinu drogom mogu uključivati ​​i smrtnu kaznu.

Njen slučaj je upozorenje za sve strance u Dubaiju. Prošlog meseca stručnjaci su za MailOnline rekli da bi se rekordan broj Britanaca mogao ubrzo naći u zatvorima širom Ujedinjenih Emirata kao posledica odluke da se smanje cene pića kako bi se privuklo više turista.

„Veselila se povratku na Tajland gde je radila volonterski, no sada mora da čami u zatvoru u Dubaiju“, rekao je jedan od izvora.

Srpska pevačica i starleta uhapšena zbog prostitucije

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
58 Shares
Share via
Copy link