Uncategorized

Šta je obeležilo ovo leto?

Leto se bliži kraju, đaci se spremaju za školu, studenti za ispitne rokove, šefovi se vraćaju sa godišnjih odmora, bazeni se zatvaraju, sigurni znaci da nam dolazi jesen. Leto 2015. svako od nas pamtiće za sebe, a ovo je 10 trenutaka koji su obeležili ovo leto po izboru naše redakcije.

Psi lutalice

Oni su heroji ovog leta, jer su preživeli uprkos odluci gradskih vlasti da kažnjavaju građane koji daju vodu ili hranu napuštenim životinjama.

psi-na-+40-novisad-spens

Exit

Exit festival je proslavio 15. rođendan i oborio rekord, kada je u subotu, 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo čak 52.000 ljudi.

Exit_main_stage

Dani Brazila

Ovogodišnja manifestacija propraćena je pljuskom, ali ni to nije smetalo Novosađanima da đuskaju uz sambu i igračice.

dani_brazila_novi_sad_2015

Youth Fest

Novi Sad je ušao u top 5 gradova koji se kandiduju za evropsku prestonicu mladih 2018. godine, a na ovogodišnjem sajmu mladih bilo je gostiju iz celog regiona, koncerata i odličnog provoda.

Pekara za pse

Otvorena je pekara za pse Vaf u Pašićevoj ulici koja je zaintrigirala veliki broj sugrađana.

vaf-pekara-bela

Novosadsko muzičko leto

Letnji ciklus koncerata počeo je 25. jula i još uvek traje.  Imali smo priliku da na otvorenom čujemo violiniste, pijaniste, ansamble i umetnike iz Srbije i iz regiona.

Big dečije leto

Big dečije leto obeležile su mnogobrojne radionice za najmlađe kao i tradicionalni maskenbal na kojem je učestvovao veliki broj mališana.

NS BIG decije leto 5_foto2_687x457

Međunarodni susret starovremenih vozila

Izložba starih automobila ispred tržnog centra Big privukla je veliku pažnju kako Novosađana tako i učesnika iz regiona.

vozila-automobili-izlozba-novisad

Balkansko takmičenje u pravljenju jela ispod sača

Na Sačijadi na Stražilovu napravljen je najveći sač na Balkanu za koji je utrošeno 140kg mesa.

sacijada-karlovci-strazilovo

Dnevne žurke

Za sve ljubitelje dobrog provoda i žurki, Novi Sad je ovog leta bio pravi izbor. Štrand, Oficirac, Bećarac, Mačkov sprud i ostrvo u Sremskim Karlovcima samo su neke od lokacija gde je ovo leto bila prava ludnica.

Strand-ljudi-(72)

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link