Magazin

Šta je lepše nego usrećiti decu i šta je istovremeno lakše od toga?

Preplavljeni ružnim naslovima i istim takvim medijskim sadržajima uvek se obradujemo kada pročitamo lepu vest. E jedna takva8 upravo kruži društvenim mrežama. Vlasnik turističke agencije „Amos Travel“ odlučio je da pokloni letovanje samohranoj majci sa dvoje dece.

Ovo nije plaćena reklama, već namera da se svaka lepa vest zabeleži. Sigurni smo da na ovaj način, ne samo što pronosimo pozitivnu energiju, nego će neki od nas zasigurno dobiti inspiraciju da učine nešto lepo za ljude u svojoj blizini, piše portal Kaleidoskop.

Ovih dana je beogradskoj turističkoj agenciji „Amos Travel“ stigao mejl sa upitom samohrane majke dvoje maloletne dece od 14 i 8 godina, može li letovanje da plati u 12 rata jer živi od dečjeg dodatka i porodične penzije koja iznosi 9.000 dinara? Inače deca nikada nisu videla more, a mlađe boluje od astme, pa bi mu letovanje bilo višestruko korisno.

Verujemo da je odgovor na mejl i majku i decu prvo obradovao, pa rasplakao, pa onda nasmešio, jer počinje rečenicom: „Poštovana Gordana, svako dete ima pravo da ide na more“, a završava se porukom: „Obradujte decu i recite im da se pakuju za more“!

Ako ste pomislili da je direktor agencije Bojan odobrio plaćanje u 12 rata pogrešili ste! On je deci obezbedio besplatno letovanje u Grčkoj i obećao nešto novca za trošak!

sms poruka

Ovakvi gestovi vraćaju nam nadu u ljudskost.

Direktor ove turističke agencije čovek je kakav svako od nas treba da bude.

Nema mora za tebe i tvoje dete, gospođo bez muža!

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

246 Shares
246 Shares
Share via
Copy link