Magazin Poznati

Novog dečka voditeljke Slagalice zvali su Kijanu Rivs, a on je podržao SNS

Rastko Janković i Marija Veljković Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
Rastko Janković i Marija Veljković Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković već neko vreme uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Marija je pred brojnim posetiocima jedne kafane u centru Beograda, kako se navodi, razmenjivala nežnosti sa Rastkom, sa kojim je nedavno započela vezu.

Iako su se dugo trudili da svoju vezu javno ne eksponiraju, voditeljka i glumac su u poslednje vreme prestali da drže u tajnosti svoj odnos, pa su tako u petak uveče viđeni u zajedničkom društvu u jednoj beogradskoj kafani u centru grada.

Rastko je osim glumačke karijere dospeo u javnost i zbog brojnih zanimljivih priča, a jedna od njih je veza sa pevačicom Jelenom Lalović, poznatijom kao Jellena.

Pre skoro jedne decenije glumac se pojavio i kao pristalica SNS i aktivni učesnik u njihovoj predizbornoj kampanji, pa je tada otpevao je pesmu “Samo najbolji idu napred”, koju je izvodio na mitinzima ove stranke svuda po Srbiji. Posle toga je dobio mesto savetnika direktora Kancelarije Vlade Srbije za dijasporu i saradnju sa Srbima u regionu.

Uža specijalnost u kancelariji mu je bilo bavljenje kulturnom politikom. Rastko je u martu mesecu mesecu ove godine podržao Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata.

Devedesetih godina glumac je osvajao publiku atraktivnim izgledom, bio dugokosi mladić koji je važio za zavodnika, te su ga zvali “beogradski Kijanu Rivs”. Kako je rođen u Parizu, u vreme sankcija na ovim prostorima delovao je veoma autentično i urbano. Glumu je završio na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti, a prve uloge snimio je još 1986. godine.

Posle toga gledali smo ga u brojnim ostvarenjima, poput “Otvorena vrata”, “Gore – dole”, “Lajanje na zvezde”, “Ubice mog oca”, “Senke nad Balkanom”, “Sinđelići” i mnogim drugim.

Izvor: Nova

 

Cela Srbija priča o aferi voditeljke Slagalice, ali niko ne zna za njeno „tajno“ zanimanje

Čitajte Luftiku na Google vestima

129 Shares
129 Shares
Share via
Copy link