Magazin

Otac nestalog Splićanina dolazi u Beograd: Čuli smo se tog dana

matej-peris
MUP HR

Nenad Periš, otac 27-godišnjeg Mateja Periša iz Splita, koji je nestao tokom novogodišnje noći u Beogradu, kaže da se sa sinom poslednji put čuo 31. decembra oko 17 časova i da nije primetio ništa neobično tokom razgovora.

Nenad Periš je za Tanjug rekao da je Matej došao u Beograd sa petoricom prijatelja i da je trebalo da se danas vrate za Split.

– Ništa nije ukazivalo da će dogoditi ovo što se dogodilo – rekao je otac mladića koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu.

Periš je rekao da će danas posle podne stići u Beograd i da će se prvo naći sa prijateljima svog sina u klubu „Gotik“ gde su slavili Novu godinu, da bi, kaže, rekonstruisali ono što se dogodilo.

nestao-momak

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla nestalog Mateja.

Periš je rekao da je njegov sin, diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista, i ranije slavio Novu godinu van Hrvatske i da je bio na dočeku u Pragu, Budimpešti…

Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija, kaže da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su bivši vaterpolita Igor Milanović i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.

– Hiljade ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovek iz Beograda, koga ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vencu. Svima zahvaljujem na saosećanju, ali najvažnija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali šta se dogodilo – rekao je ovaj zabrinuti otac.

Mladić iz Splita nestao u Beogradu, poslednji put viđen u klubu, porodica moli za pomoć

Izvor: Tanjug

OGLAS

454 Shares
454 Shares
Share via
Copy link