Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpiji, Jarcu i Devici zapisano u zvezdama da će se obogatiti a novac im padati s neba

zena s novcem

Sigurno ste primetili da pojedinci naprosto imaju ludačku sreću kada je novac u pitanju i da privlače dobru zaradu i unosne prilike.

Stručnjaci za astrologiju tvrde da to ima veze sa znakom Zodjaka u kojem su rođeni i da se za njih novac bukvalno lepi.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne plaše se da uplove u privatni biznis i oni žive pod parolom da cilj opravdava sredstvo.

Škorpije su marljive, obožavaju materijalne stvari i ne libe se da urade štagod je potrebno da do njih dođu. Njihova intuicija je vrlo snažna i kada je posao u pitanju najčešće veruju samo sebi.

Jarac

U privatnom životu Jarčevi su često vrlo surovi i hladni, što je sa druge strane veoma poželjno ponašanje na polju posla.

Oni su vrlo predani i sistematični u svemu što rade i pre nego što se upuste u bilo kakav ozbiljan posao napraviće plan razrađen do detalja. Njihov glavni cilj je novac i ništa ih neće sprečiti da do njega i dođu.

Devica

Device su precizne i detaljne i te svoje osobine maksimalno koriste kada je novac u igri. Nisu sklone rizicima i neće ulaziti u poslove za koje nisu sigurne da će im se isplatiti.

Najviše od svega cene rad i energiju koju su utrošili za dolazak do cilja, pa se jednako odnose i prema metalnom novčiću kao i prema miijardama.

3 znaka od 14. juna doživeće izdaju kakvu nisu ni sanjali od najbližih osoba

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link