Lifestyle Svet

Snup Dog ličnom motaču džokavaca zbog rasta cena podigao platu na 50.000$

snup dog

Američki reper Snoop Dogg, poznat po tome što je strastveni korisnik kanabisa, objavio je tvit da je osobi odgovornoj za proizvodnju savršeno ‘motanog džointa’ dao povećanje plaće kao odgovor na rastuće troškove života.

Snoop puši travu svaki dan, a kako nema vremena sam ‘motati džoint’, angažovao je pomoćnika za izradu savršeno valjanih džokavaca koji to radi umesto njega.

Već je ranije objavio kako je angažovao tog pomoćnika, a sada je objavio i njegovu povišicu kao odgovor na tweet profila UberFacts koji je objavio kako njegov motač zarađuje platu između 40 i 50 hiljada dolara godišnje.

Snoopa prati 20,2 miliona obožavatelja na Twitteru, kojima je tvitao: “Inflacija. Njihova je plata porasla!”

Uporedio je svog motača s filmskim likom Lurčom iz porodice Addams, opisujući njegov rad kao “besprekoran”.

Kada je poznati radio voditelj Howard Stern upitao “Je li ovo tip kojeg ste posebno angažovali?” reper je odgovorio: “To je njegovo zanimanje. U njegovom CV-u piše “čime se baviš? Ja sam motač džointa. Profesionalni motač džointa”, dodajući da prednosti posla uključuju besplatnu travu i odeću. “Ako si odličan u nečemu što mi treba, zapošljavam te.”

Snoop se pojavio u emisiji uz glumca Setha Rogena koji je za veštine motača džointa rekao: “On zna proceniti izraz na nečijem licu, kad proceni da neko želi džoint, doda mu jedan.”

Izvor: muzika.hr

Deca u vrtiću pojela keksiće sa marihuanom, ponašala se letargično i imala crvene oči

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link