Beograd Magazin

Šmekerski joj rešio problem iz tramvaja, Jelena ga sada traži preko oglasa

Tramvaj
Foto: Masanori Jošida

Često kada upadnemo u nevolju kao najveći heroji pokažu se ljudi koje nikada nismo ni videli.  Njihova nesebična pomoć obično dolazi u trenucima kada ni sami ne znamo šta bi radili, niti koga pozvali i upravo takvi gestovi pokazuju da među nama još uvek žive – ljudi.

Zbog toga je jedna Jelena odlučila da potraži mladića iz Beograda koji joj je priskočio u pomoć i dao novac koji joj je bio potreban da na vreme uđe u autobusku stanicu.

Njen oglas korisnici Fejsbuka ne prestaju da dele.

– Molim dečka, da mi se javi ukoliko vidi ovo, koji mi je 16.3. oko 13h dao 200 dinara za peronsku kartu iz tramvaja 7 ili 9, preko prozora, jer je čuo da ne mogu da nađem bankomat moje banke i nisam mu trazila kontakt jer sam žurila na autobus i tramvaj je krenuo. Hvala ti!!! – napisala je Jelena u beogradskoj grupi namenjenoj za objavljivanje oglasa različite vrste.

Iako još uvek nije poznato da li je mladića uspela da pronađe, Jelena je po ko zna koji put pokazala koliko se sitnice broje, čak i u ovim vremenima kada smo postali gotovo ubeđeni da među nama više ne postoje oni koji obraćaju pažnju na ljude oko sebe.

Fotografija bake i deke iz gradskog prevoza je raznežila Srbiju: Kada vas neko bude gledao ovako, znaćete da ste živeli bajku

Izvor: Noizz

11 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap