Kolumne Srbija

Ako nemate za Zlatibor, idite na kafu u Skupštinu (FOTO)

Dobro, dokle će mene biti sramota na tuđ račun?

Vidim, digla se prašina oko visokih računa za sokiće i kafe na Zlatiboru. Kruži račun mrežama, ljudi psuju, pljuju, osuđuju, neki brane i kažu ’ko vas tera da tamo pijete kafe?’, i da vam iskreno kažem – u pravu su.

Evo, i predsednik nije propustio da se osvrne na ovu važnu temu, od državnog interesa, i rekao da ne pamti kada je išao na Zlatibor i Kopaonik i pio kafe tamo. Pa dabome. Ni ja ne bih išla tamo da plaćam kafe, u pravu je sve i on, mada ne znam zašto je to predmet njegovog izlaganja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Ko ima da plati hiljadu i šesto dinara tri soka i time čuva ekonomiju, neka mu. Ja nemam. Pa se mislim, možda bih mogla, pošto nemam, da odem na kafu i sokiće u Skupštinu, evo, račun samo osamdeset dinara. Možda i na ručak, što da ne, nisam sirotinja za cirka trista dinara sve ukupno, maksimum.

A kažu da je klopa savršena. A bogami i piće ne zaostaje.

zlatibor-i-skupstina-racuni
foto: Reddit

Mislim se nešto, šta bi mi falilo da poslušam predsednika i uštedim, mislim da je i on bio poslanik, pa da, kao i mnogi, odem lepo u tu Skupštinu, pojedem, popijem, što bi rek’o Radovan, naručim piće za celu kafanu i ostane mi i za autobus do kuće. Ako može poslanik što prima platu 80 hiljada dinara, i neki upravni ili nadzorni odbor preko, tamo da pije i jede a da ga nije sramota, mogu valjda i ja, što sam sirotinja za njega. nego…ne znam da li puštaju narod u Narodnu Skupštinu. Ili restoran.

Zna li ko?

Beba Popović obučavao mlade poslanike i za 13.600€ iznedrio Lava Pajkića i Luku Kebaru

 

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

525 Shares
525 Shares
Share via
Copy link