Magazin

Poziv za skupljanje šljiva na Dodikovom imanju – plata mizerna, al druženje s Milom nema cenu (FOTO)

Milorad-Dodik.jpg1
Foto: Marina Lopičić

Ekonomska analitičarka Svetlana Cenić objavila je na svom Tviter profilu poruku iz jedne Viber grupe, a u kojoj član SNSD-a Aleksandar Babić navodno poziva zainteresovane da beru šljive na imanju Milorada Dodika, za mizernu nadoknadu.

„Evo, meni prosledili, a ja nisam na taj način druželjubiva. Možda biste vi hteli“, napisala je Svetlana Cenić uz priloženu fotografiju.

Na njoj se nalazi printskirn poruke sa Vibera, iz grupe Opštinskog odbora u kojoj ima više od 200 osoba. U njoj odbornik SNSD-a Aleksandar Babić poziva zainteresovane za rad – za naknadu od 10 feninga, ali i druženje sa Miloradom Dodikom.

„Pozdrav svima. Da li ima neko zainteresovan da ide sada u četvrtak kupiti šljive u voćnjak predsednika Milorada Dodika? Obezbeđen prevoz i hrana. 10 feninga po kilogramu. Posle toga druženje s njim i odmor“, naveo je odbornik SNSD-a u poruci.

Ispod poziva, Dodikov pulen ostavio je i anketu u kojoj članovi grupe, a pretpostavlja se i stranke, treba da se izjasne da li će doći ili kasnije javljaju svoju odluku.

Izvor: Nova

Susret Dodika i lažnog milijardera iz Vijetnama je nemoguće opisati rečima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

138 Shares
138 Shares
Share via
Copy link