Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpije, Jarčevi i Device su šampioni u nerviranju drugih koji uvek teraju po svome

Svaki znak Zodijaka ima svoje pozitivne, ali i negativne karateristike. Ipak, tri horoskopska znaka posebno se izdvajaju po tome što druge pripadnike horoskopa dovode do ludila i preziru sve koji su im se ikada zamerili.

Škorpija

U njihovom zakoniku svi su krivi dok ne dokažu da su nedužni. Sumnjičavi su i očekuju da će ih većina razočarati i izneveriti. Mrze sve koji su im se zamerili, ali i njihovu rodbinu i sunarodnike. Vrlo su osetljivi, ali nisu plačljivi, nego ljuti. Ako su povređeni, dugo će pamtiti zamerku dok ne smisle najbolji način za osvetu. U zrelim godinama dolaze do tačke na kojoj mrze sve žive. Zbog naopakog karaktera svi se sklanjaju od njega.

Jarac

Jarac je ubeđen da zna više od drugih o svim temama koje ga zanimaju pa jako zamera onima koji ga potcenjuje ili kritikuje. Budući da sebe doživljavaju kao pouzdane i požrtvovane, ne podnose ni one koji su nezahvalni. Mrze i sve koji su neodgovorni, neprecizni, nepromišljeni i razmetljivi. To znači da oko sebe imaju bezbroj meta za mržnju, a jedna od meta su i – oni sami.

Devica

Devica najpreciznije opaža nered, nemar, nelogičnost i nečistoću, pa u svakom trenutku nailazi na nešto što joj smeta i uzrujava. A ako je neko stalno izložen stresu, ne preostaje mu drugo nego da mrzi sve oko sebe, a i svi mrze njega. Pored toga, Device su uglavnom dobro informisane, pa besne kad su suočene s tuđim neznanjem. Srećom po okolinu, mržnja im nije ubistvena kao ona ratobornijih Škorpija, Jarčeva i Ovnova.

Kako se znaci Zodijaka ponašaju kada žele da okončaju vezu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

174 Shares
174 Shares
Share via
Copy link