Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpiju je nemoguće zaboraviti, a njen jedinstveni šarm pronaći će put do svakog srca

lepa zena

Škorpija je vatreni znak koji uvek zna kako da ostvari svoje ambicije i ciljeve. Osobe rođene u znaku Škorpije mogu imate dve krajnosti – one mogu biti vaš najbolji prijatelj i najljući neprijatelj.

Škorpija je spremna da vam ukaže svoje poverenje i poveruje, ali ako je povredite i tu šansu prokockate, ona će momentalno napraviti distancu i teško da ćete se ikada vratiti na stanje od pre.

Budući da je fokusirana na uspeh, Škorpija vidi samo nagradu koja ga čeka na kraju puta. Fokusirana je na ono što želi i neće se zaustaviti ni pred čim da to dobije. Ako se Škorpija zaljubila, ona je nepokolebljiva u svojoj privrženosti i ljubavi zauvek. Njena naklonost je neverovatna, ljubav bezuslovna, spremna je da ostane uz vas i u dobrim i u teškim vremenima.

Škorpiji nije lako da se zaljubi, ali kada se zaljubi, možete biti sigurni da je vaše ime urezano u njeno srce. Svako obećanje koje je dala je namera koja će se uskoro ostvariti.

Kada vas Škorpija voli, ona ne krije svoja osećanja i neće vas obmanuti zbunjujućim postupcima. Ona će biti prisutan u svakom aspektu vašeg života – vočeće vas iskreno, bez igrica, manipulacija, pretvaranja.

Možete biti sigurni da vas Škorpija nikada neće izdati. Izuzetno je iskrena u svojim osećanjima, a kada vas zavoli, sigurno ćete znati za to. Škorpija ne gubi vreme na neobavezne veze, ona želi ljubav kojoj može da se posveti i na njoj raste. Nikada ne obećava ono što ne može da ispuni, ali sigurno je da u svaki odnos puno ulaže.

Odnosi sa njom nisu laki. Testira vaše strpljenje, testira vaše granice, ruši zidove i razoružava vas, zna vaše slabe tačke, poznaje vaše srce. Neće prestati da ulaže napore dok se ne otvorite i ne budete joj poptuno pripadali. Voleti Škorpiju nije za one koji nisu spremni da se prepuste.

Međutim, postoji nešto u tome što vas tera da rizikujete. Njen magnetni i misteriozni šarm je jedinstven, i koliko god se trudili, ne možete ga zaboraviti.

Njena ljubav je večna, ona je iznad okolnosti. Škorpija samo želi da vas učini svojim i da se čvrsto drži za vas šta god da se desi. Ali, važno je da joj pokažete da ste spremni da se borite za nju, da ulažete u vaš odnos i zajedno dosegnete nove visine.

Izvor: Sensa

Najkraći opis svakog horoskopskog znaka u samo 3 reči pogađa suštinu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.4K Shares
2.4K Shares
Share via
Copy link