Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpiju, Devicu i Jarca na jesen 2023. čeka velika sreća i promene kakvima se nisu nadali

srecne devojke

Prema predviđanjima astrologa, tri horoskopska znaka na jesen čeka velika sreća!

Njih očekuju radikalne promene i nova iskustva koja će im oplemeniti živote, a zatim doneti sreću i uspeh na brojnim životnim poljima.

Škorpija

Škorpije verovatno nisu svesne koliko su im zvezde naklonjene u predstojećem perodu. Zato će pozitivne promene osetiti samo oni koji budu u stanju da spuste svoj ego.

Naučite da osluškujete okolinu i da se stavite u položaj drugih. ko to uradite na pravi način, ubiraćete samo plodove svog rada. Budite vredni i staloženi i trud će se isplatiti.

Devica

Devica je zvezda jeseni. Nakon napornijeg tempa tokom leta i perioda zabrinutosti, Device će se konačno osetiti rasterećeno i opušteno. Kako je ovo i njihov period, posebno će biti naglašena njihova energija.

Ako su u proteklom periodu osetile zastoj energije u poslovnom svetu, na jesen će se mnogo toga promeniti. Device će biti prepune elana i hrabro će koračati ka novim izazovima.

Jarac

Niko se kao Jarac neće suočiti sa dramatičnim promenama. Promene možete da očekujete pre svega na poslovnom planu, ali su moguće i emotivne trzavice. Ono što se trenutno dešava, mnogi predstavnici znaka će doživeti kao dramatično.

Pokušaćete svim silama da sakrijete emocije. Ne budite tako oštri prema sebi. Vrlo brzo ćete shvatiti da je sve što se trenutno dešava najbolje za vas.

Izvor: Stil

Ruski astrolog Pavel Globa dao detaljnu prognozu za oktobar 2023: Ovim znakovima novac će se lepiti za prste!

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link