Horoskop Horoskopski znakovi

Sezona Vage od 23. septembra donosi harmoniju u ljubavi većini znakova

devojka-kapa

Šta znamo o Vagi i kako to znanje možemo primeniti u sopstvenim životima? Tačnije, kako će na naš ljubavni život uticati sezona Vage 2022.?

Pa, znamo da Vaga donosi harmoniju. Oni koji su u stanju da iskoriste najbolje od energije Vage poželeće mir i ravnotežu.

Pošto Sunce u Vagi počinje 23. septembra, i dalje ćemo iskusiti nedostatak ravnoteže koji nam donosi ovaj retrogradni Merkur, dobra stvar je što će se završiti 2. oktobra, a njegov završetak praktično postavlja crveni tepih da Vaga uradi svoj najbolji posao, a to je stvaranje harmonije među partnerima.

U ljubavi, Vagu podjednako zanima ravnoteža; tražićemo da rešimo stvari sa našim romantičnim partnerima ako smo se osećali kao da stvari nisu na svom mestu.

Nakon sezone Device opterećene anksioznošću, zajedno sa konfuzijom retrogradnog Merkura, možda bismo želeli da proverimo šta se mentalno i emocionalno dešava sa našim partnerima.

Da li im ide dobro? Da li su srećni? Koji su njihovi snovi i ideje o tome šta se dešava u njima?

Čim Sunce uđe u Vagu, mi ćemo početi da osećamo tu zabrinutost, i to iskreno. Želimo da znamo šta se dešava sa našim partnerima, jer je harmonija unutar romanse jedina stvar koja nas brine u ovo vreme.

Ovako sezona Vage utiče na ljubavni odnos svakog horoskopskog znaka od 23. septembra do 22. oktobra 2022:

Ovan

U ovom trenutku gledamo na ‘zdravlje’ vaše veze. Vi ste neko ko uživa u ‘ideji’ da ima blaženu vezu, i iako volite da pokažete uspeh svog ljubavnog života drugima, možda biste želeli da uzmete u obzir da je bolje raditi na tome ‘kod kuće’ nego pred publikom.

Postoji nekoliko problema koje vi i vaša voljena osoba morate da rešite, a sezona Vage će sve što je skriveno izneti u prvi plan.

Vi i vaša osoba ćete se suočiti sa grubom stvarnošću, ali ne postoji ništa što bi trebalo da osećate kao pretnju. Uspeh je vaš.

Bik

Sezona Vage dovodi vas i vašeg partnera u novi krug blagostanja; možda je ovo rezultat nekog novog režima vežbanja koji ste vas dvoje odlučili da nastavite.

Kako se leto zvanično bliži kraju, oboje osećate da je ovo vreme da počnete da radite mnoge stvari zajedno. Vaga donosi ravnotežu i omogućava vam da oboje vidite da je zabavnije biti zajedno nego sami.

Očekujte da će vas ova sezona zbližiti. Umerenost je definitivno ključna tokom ovog vremena i koristiće i vama i vašem partneru.

 

Blizanci

U ovoj sezoni Vage i vi i vaša voljena osoba osećate potrebu za promenom. Možda ste iskusili malo neprijateljstva koje je dolazilo od njih, a možda i sami to osećate. To je retrogradni Merkur koji čini svoj poslednji napor da uništi vaše živote, ali Vaga ne želi ništa da ima sa takvom gnjavažom.

Vi i vaša osoba ćete se najbolje osećati na bezbednom mestu koje ste zajedno stvorili: vašem domu. Shvatićete da je ova nova sezona tu da vam pruži drugu šansu i oboje ćete želeti da iskoristite tu priliku.

Rak

Ovo je sezona u kojoj se sve vrti oko komunikacije za vas, a to znači da tokom sezone Vage morate sve da vratite na pravi put sa onim sa kojim ste uključeni u romantičnu vezu.

Čini se da ste vas dvoje počeli da se opuštate tokom retrogradnosti i sada počinjete da primećujete da vam je lenjost postala loša navika.

Sezona Vage je tu da vas dovede u formu, jer će vam oboma pasti na pamet da ako se ne potrudite, sve se raspada. Vaša je sezona da je ponovo izgradite, sa namerom da ona potraje.

Lav

Sezona sunca u Vagi dolazi vam kao blagoslov, jer ste zaista počeli da dozvoljavate da stvari postanu zbrkane i neuredne.
Vaš ljubavni život je stradao zbog nekoliko grešaka koje ste napravili tokom nedavno protekle sezone Device.

Pošto retrogradni Merkur uzima sve što može, osećate se kao da su stvari toliko izmakle kontroli da morate da uđete i preokrenete tok akcije.

Tako je! Obratite pažnju na svog partnera tokom ove sezone; venu bez vaše ljubavi. Ako ih volite, recite im to, bez zadrške i lažnog ponosa.

 

Devica

Kao i obično, vaša očekivanja su tako visoka tokom sezone Device, a sa retrogradnim Merkurom koji je utišao zvuk tome, sada ulazite u sezonu Vage osećajući se razočarano.

Vaga, s druge strane, želi da vas izvuče iz vašeg samonametnutog bluza, i to će uspešno učiniti.

U ljubavi to znači da treba da se oslobodite očekivanja i osećate zahvalnost za ono što imate, što je, u vašem slučaju, prelepa ljubavna priča u kojoj je potrebno vaše učešće. Volite sebe da biste u potpunosti voleli svog partnera.

 

Vaga

Osećaćete se kao da vas ulazak u sezonu trenutno podiže na bolje mesto. Volite da budete društveni i da se dobro provodite sa prijateljima. U stvari, to je ono što ćete raditi odmah od prvog dana sezone Sunca u Vagi.

U ljubavi i romantici, poželećete da budete tu za svog partnera, ali imate obećanje dato sebi, a to je da uravnotežite svoj život sa duhovnom praksom, kao i romantikom.

Dovoljno ste srećni što imate partnera koji razume da vam je potrebno više od romantike da biste uravnotežili sopstveni život.

 

Škorpija

Sezona Vage uvek dobro utiče na vas i obično unosi izuzetnu energiju i svetlost u vaš život. U ljubavi, jasno vidite; želite da vaše partnerstvo traje i traje, ali ste takođe veoma zainteresovani da ovo balansirate sa dobrim poslovnim životom.

Vodite računa o tome da ste sa nekim ko razume da imate mnogo interesovanja i rado dopuštate i njemu svoj prostor. Sezona Vage vam donosi zdravu ravnotežu između posla i romantike.

Strelac

Uvek ste pozdravljali sezonu Vage u svom svetu, jer vam se čini da vam pomaže da uravnotežite svoje divlje snove sa vašim vrlo praktičnim željama.

Zaljubljeni će se osećati dovoljno bezbedno sa osobom sa kojom ste da joj dozvolite da samo bude tu neko vreme, dok se bavite nekim velikim poduhvatom na poslu;

Vi verujete njima i oni veruju vama, tako da bez obzira gde se nalazite u svetu, znate da je vaša ljubav verna vama, a vi njima.

 

Jarac

Prošli ste kroz neke veoma burne promene u poslednje vreme, a kako retrogradni Merkur klizi i pušta da sezona Vage učini svoje, osećaćete se prilično uspešnim u vezi sa stanjem vašeg romantičnog života.

Čini se da je leto trebalo da reši probleme, a sada ste i vi i vaš partner na novom putu.

Stvari mogu zaista biti drugačije, ali bar ste još uvek zajedno. Fokus je na zdravom pristupu rešavanju poteškoća koje se javljaju tokom romanse. ‘Šta god je potrebno’ je vaš novi moto.

 

Vodolija

Šta god da vas je sputavalo u prošlosti, uskoro će se osloboditi u velikoj meri, tokom sezone Vage. Ovo je više nego verovatno u pogledu fizičke ljubavi i izražavanja sebe.

Ono za šta niste bili zainteresovani pre samo nekoliko kratkih nedelja sada izgleda kao dobra ideja.

Vi i vaš partner ćete imati diskusiju o vašem intimnom životu i stvari će se radikalno promeniti nakon ovog razgovora.

Pošto ste sada u mogućnosti da govorite, sada ste takođe u mogućnosti i da budete saslušani. Sa retrogradnim Merkurom u prošlosti, kao da je nebo granica, kada je reč o vama i vašem ljubavnom životu, tokom sezone Sunca u Vagi.

 

Ribe

Čim počne sezona Vage, automatski ćete početi da se osećate introspektivno, ali će vas savladati osećaj saosećanja i bićete više zainteresovani da čujete šta se dešava vašoj voljenoj osobi.

Pošto se ove sezone osećate dobro u sebi, bićete otvoreniji da slušate šta vaš partner ima da kaže.

Vaša pažnja će biti toliko cenjena da će njihovu ljubav prema vama podići na još viši nivo. Ovo je sjajna sezona za oboje da naučite kako da zajedno uživate uz ljubav koju ste stvorili.

Najveće greške u vezama svih 12 znakova zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link