Horoskop Horoskopski znakovi

Rak, Lav i Strelac od 23. septembra flertovaće do besvesti i pleniti nove partnere

lepa-dama

Sezona Vage 2021. počinje večeras, 22. 9. tačno u 21.22 i traje do 23. oktobra. Na nebu će se tokom sezone Vage dogoditi neke zanimljive stvari koji mogu uticati na vaš ljubavni život na različite načine. Venera, planeta ljubavi i lepote, suprotstavljaće se Uranu do otprilike 7. oktobra, što bi moglo doneti neke neočekivane promene i preokrete u vašim partnerstvima.

Ovaj tranzit takođe može proizvesti želju za nečim drugačijim, pa čak i neobičnim u vašem ljubavnom životu. Biće to način da začinite vezu ili je učinite zanimljivijom.

Rak

Tokom sezone Vage ćete možda želeti da se fokusirate na svoju porodicu, dom i opštu stabilnost u životu. Budući da je Venera u Škorpiji u vašoj petoj kući zadovoljstva, možda će vas privući intenzivniji načini doživljavanja radosti, ispunjenja i uživanja kada je u pitanju romantika.

Možda ćete želeti da se upustite u dublje razgovore i generalno uspostavite jače veze sa ljudima koje volite otvaranjem i otkrivanjem ranjivijih delova sebe.

Ovo može biti vrlo reflektirajuća energija koja će vam dati priliku da zaista razmislite o onome što definišete kao „ljubav“ u ovom trenutku svog života, a zatim možete odlučiti da li to trenutno zaista želite ili ne u životu. Ova energija će vam pokazati ko će biti sposoban da vam pruži duboku vezu za kojom žudite.

Lav

Ovaj period, sezona Vage, može vam stvoriti okruženje za neobavezne ljubavne izlete i veze. Budući da je Venera u Škorpiji u vašoj četvrtoj kući, možda ćete se vratiti ljubavima iz prošlosti ili ljudima koji vam donose osećaj udobnosti i bliskosti.

Jednom kada Venera uđe u Strelca 7. oktobra, gde će biti u konjunkciji sa južnim čvorom, čeka vas susret sa romantičnim osećanjima iz prošlosti, to je sigurno. Može se desiti da kod svog emotivnog partnera primetite neke detalje na koje ranije niste obraćali pažnju.

Ovo će vam omogućiti da svoje stavove i uverenja o toj osobi preoblikujete u nešto što je više usklađeno sa stvarnošću i istinom.

Strelac

Čitavih mesec dana traje ova sezona Vage. Za to vreme ćete možda želeti da se bacite na upoznavanje novih, zanimljivih ljudi. Ovo je možda odlično vreme za uspostavljanje novih kontakata, istraživanje novih mogućnosti kada su emocije i partnerski odnosi u pitanju.

Venera u Škorpiji je u vašoj dvanaestoj kući samoće, pa ćete možda otkriti da je ljubav koja vam je potrebna u ovom trenutku ona koja je uvek tu da vas uteši, dobro vam je poznata i omogućava vam prostora za disanje.

U prvom delu sezone Vage ćete se osećati kao da provodite vreme sami ili sa nekim ko vam prija kada je ljubav u pitanju. Iako, kada Venera 7. oktobra uđe u Strelca i vašu prvu kuću, vi ćete bez mnogo napora privući mnogo novih ljubavnih, pa, recimo, mogućnosti.

Venera će omogućiti vašoj sjajnoj ličnosti da zablista na način na koji utičete na druge, podstičući vas da flertujete i dajući vam prednost u ljubavi.

Bik, Škorpija i Jarac su najpouzdaniji prijatelji i nikada neće izdati vaše poverenje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

268 Shares
268 Shares
Share via
Copy link