Horoskop Horoskopski znakovi

Za ova 3 znaka Zodijaka od 23. oktobra počinje mračno razdoblje, sezona Škorpije za njih je prava zona sumraka

zamisljena-plavusa

Postoji nešto predivno intenzivno u sezoni Škorpiona. Noć veštica je vreme kada možete da izrazite svoju opsesiju uvrnutim stvarima na način na koji nećete biti pogrešno shvaćeni, a vaši omiljeni horor filmovi se konačno vraćaju na TV. Dok fiksirana odlučnost i emocionalni intenzitet sezone Škorpije imaju tendenciju da budu prilično loši, to vas podstiče da produbite i učvrstite veze koje ste bezbrižno započeli tokom sezone Vage.

Jesen je ove godine započela na drugačiji način, što je predstavljalo izazov za komunikaciju jer je Merkur završio retrogradni hod poslednji put 2021. godine – konačno je došao do kraja 18. oktobra. Iako su mnogi znakovi već izbistrili i misli i dela, njih nekoliko još nisu izašli iz ‘šume’, čineći sezonu Škorpije 2021. najgorom za tri horoskopska znaka: Ovna, Blizance i Strelca.

Škorpija je fiksni vodeni znak koji se odnosi na emocionalnu sigurnost i privatnost, a pošto ovaj znak ‘pada’ u različitu kuću u natalnoj karti svake osobe, energija ovog znaka može se pokazati različito za svakoga.

Za Ovna, Blizance i Strelca sezona Škorpiona ističe ono što se naziva „mračnim“ kućama (šesta, osma i 12. kuća). Ove kuće upravljaju temama koje su često privatne i skrivene u našim životima, a pojačava ih samo priroda sezone Škorpije u vreme vladavine Marsa. Kada ova sezona počne 23. oktobra, ovi znaci će se povući kako bi rešili neke osnovne probleme. Evo na koje se sve načine ti problemi i borbe mogu prikazati:

Ovan: Podići ćete zidove u vašim odnosima

Veze koje ste možda započeli tokom sezone Vage sada su na ispitu. Kako sezona Škorpiona počinje, razmislite o tome koliko se osećate ranjivo sa voljenom osobom. Može li joj se verovati? Da li će poštovati vaše lične granice?

Kao znak kojim vlada Mars, svoju nezavisnost shvatate vrlo ozbiljno, a partner koji to poštuje bez osećaja ugroženosti je pravi za vas. Ova sezona će verovatno malo opteretiti dinamiku vaše veze, ali samo da bi se osiguralo da može izdržati test vremena.

Blizanci: Vaše navike zahtevaju posebnu pažnju

Kako prelazimo iz razigrane, prozračne sezone Vage, a vaš vladar natalne karte, Merkur, konačno izlazi iz retrogradnosti, verovatno ćete se osećati pomalo čudno. Sezona Škorpiona savršeno je vreme za vas da date prioritetno mesto organizaciji i daće vam podsticaj koji vam je potreban da krenete u pravom smeru.

Fiksna energija ove sezone ohrabruje vas da do kraja sagledate svoje nove zdrave navike i rutine, čak i ako vam počne biti dosadno ili izgubite interesovanje. Za vas je važno da ozbiljno shvatite svoje odgovornosti, ali budite sigurni da ne preterujete. Ovo je definitivno znak koji može postati malo previše fiksiran na ishod, pa budite sigurni da možete da pronađete zdravu ravnotežu koja vam odgovara.

Strelac: Ne ignorišite svoje mentalno stanje

Imali ste prepun društveni kalendar u poslednjih nekoliko meseci, ali sezona Škorpiona će vas naterati da usporite dovoljno da se odmorite i napunite baterije. Skloni ste entuzijazmu i navikli ste da ste najbolji u svakom području svog života, ali važno je zapamtiti da ne možete sipati iz prazne šolje.

Da biste nastavili da širite svoju mudrost i znanje, morate da provedete dovoljno vremena sami, vodeći računa o svojim navikama i sa puno brige o sebi, bilo da je to čitanje, meditacija ili slušanje muzike. Iako vam ovo neće biti najdruštvenije doba godine, potrebno je da pritisnete pauzu na nekim svojim zabavnim projektima kako biste zadovoljili sopstvene mentalne i duhovne potrebe. Premoreni ste a to ne primećujete.

10 stereotipa o Lavu koji su 100% netačni, a u koje smo svi verovali

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

265 Shares
265 Shares
Share via
Copy link