Horoskop Mesečni horoskop

Sezona Raka stiže 21. juna i donosi kazne za Ovna i Vodoliju, a nagrade za one koji se ne plaše emocija

devojka-lepotica

Sezona Raka počinje 21. juna ove godine, što je takođe početak leta. Ovo je tekst o tome šta to znači za vas i kako možete da izvučete sezone Raka 2021.

Tokom ovog perioda, imaćemo retrogradni hod Jupitera (20-21. juna do 17. oktobra), a dan kasnije Merkur više neće biti retrogradan. Supermesec nam dolazi 24. juna, retrogradni Neptun 25. juna i mlad Mesec (9.jula).

Rak je vodeni znak, što znači da će svi odnosi među ljudima biti emotivniji nego inače. Pokušajte da ne ignorišete vlastita osećanja. Ako vam se osetite nelagodno zbog povećane emotivnosti, nemojte da ignorišete nego pokušajte da zaštitite svoj privatni prostor. Zapamtite da ne treba da pružate drugima više nego što možete da date, mada ćete možda poželiti to.

Dobro bi bilo da se tokom sezone Raka povežete sa dragim ljudima i da učvrstite vaše veze.

Ovan

Istražite šta je to što vas opterećuje već duže vreme. Kopajte po svojoj prošlosti što će vam pomoći da bolje razumete svoju sadašnjost.

Možda ste bili previše arogantni prema nekome i to vam se vraća kao bumerang. Svaki problem koji želite da rešite, moraćete da počnete od temelja.

Bik

Oslobodite se želja i planova koji su neostvarivi i koji vas već duže vreme ne nadahnjuju. Jedine snove koje treba da zadržite su oni koji na koje ne možete da prestanete da mislite i ono čemu se silno nadate.

Bikovi će tokom sezone Raka zračiti izuzetno privlačnom energijom, pa su moguća nova poznanstva.

Blizanci

Dugodnevnica 21. juna je dan kada Sunce više nije u vašem znaku, i to je pravo vreme da sredite lične i poslovne račune. Ulažite u ljude, projekte i svrhe za koje verujete da mogu da rode dobre odnose.

Jedna ljubavna avantura je na pomolu.

Rak

Možete očekivati da ovaj period bude izuzetno moćan za vas, pa je pravi momenat da pametno postavite ciljeve. Razmislite u kojim oblastima života možete da se razvijate i da rastete.

Nemojte da težite savršenstvu, to nije ono što pokreće ljude. Iskreno, to radi srce.

A kad smo kod srca, budite otvoreni jer vas neko već duže vreme želi, ali se ne usuđuje da vam to jasno stavi do znanja.

Lav

Ovo je vaše vreme. Ovo je period u kojem ćete uspeti da se disciplinujete i da prigrabite za vas najvažniji trofej – samopoštovanje. Ne brinite, vaš nevidljivi rad iz prethodnog perioda će biti naplaćen.

Ipak, budite oprezni, sa partnerom su moguće svađe.

Devica

Kada vam se rodi sumnja, znajte da to nije dobar put. Možda ne primećujete, ali okrućeni ste ljudima koji ispunjavaju vaš život značajnim razgovorima i emocijama.

Ne potiskujte.

Vaga

Pred vama će u ovom periodu biti težak zadatak – da povežete ono odakle dolazite, šta ste preživeli i iskusili, i za šta ste predodređeni da uspete.

Ljubav na klackalici.

Škorpija

Tokom sezone Raka kopaćete duboko po prošlosti, jer neke lekcije očigledno niste savladali.

Tokom narednih mesec dana imate izglede za jednu burnu romansu. Ili čak više njih.

Strelac

Nikako da se smirite. Imate dobar plan, ali ste u raskoraku sa realizacijom. Ne zaboravite da imate moć da delujete u skladu sa intuicijom, poslušajte je.

Jarac

Ovo je period u kojem ćete uspešno moći da maskirate svoje mane i trenutke slabosti. Moći ćete da sakrijete od drugih, ali ne i od sebe.

Odvojite neko vreme samo za sebe, izbacite pred ogledalo sve što vas muči.

Vodolija

Vi ste se dosta namučili u prethodnom periodu. Ruku na srce, većinom ste se ukopali vašom zaslugom. Život ide dalje, i vi to najbolje znate. Samo pokšuajte da shvatite smisao lekcija koje ste dobili.

Izgledi za vezu za jednu noć.

Ribe

Povratak kreativnosti, oslobođenje od napetosti i nesputano oslobađanje energije. Možda još uvek osećate stid zbog stvari koje ste nedavno rekli i učinili, ali verujte, niko više ne razmišlja o tome.

Prijaće vam društvo nekog ko je nežan i pažljiv.

Vaga, Lav, Škorpija i Bik su najbolji ljubavnici za kojima žene najviše gube glavu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

6.7K Shares
6.7K Shares
Share via
Copy link