Horoskop Horoskopski znakovi

Sezona Ovna 2021: Vodič za preživljavanje uzavrelih strasti i nestabilnih veza

Vreme je da obrišete suze i pripremite se da stvari postanu pomalo vruće, jer Sunce 20. marta napušta zodijačka mora Riba i ulazi u usijani znak Ovna. Ovaj solarni pomak označava početak Ovnove sezone 2021, a takođe se poklapa sa prvim zvaničnim danom proleća.

Energija ovog vatrenog znaka će svima doneti novu motivaciju a saznanje kako će sezona Ovnova 2021. uticati na vaš horoskopski znak može vam pomoći da maksimalno iskoristite uzbudljive vibracije pred sobom.

Ovan je kardinalni vatreni znak zodijaka i njegova energija se sastoji od vođstva, strasti i preuzimanja odgovornosti. Dok sunce putuje kroz znak Ovna, svi ćemo se osećati nadahnuto preduzimaćemo smele poteze. Takmičarski duh se pojačava tokom sezone Ovnova, zato usmerite svoju bezgraničnu energiju ka nečemu produktivnom – poput započinjanja nove rutine vežbanja, pokretanja lakog izazova između prijatelja ili postavljanja planova za novi cilj.

Neustrašivi Ovan se smatra prvim znakom zodijaka – što znači da pored uvođenja potpuno novog perioda ulazak sunca u Ovan takođe označava početak nove astrološke godine. Pogledajte šta ova promena donosi svakom znaku posebno.

OVAN

Srećan rođendan,Ovnovi! Predstojeći mesec vas stavlja direktno u centar pažnje. Ovo je pravo vreme podesite kompas prema onome što želite u životu i preduzmete ozbiljne korake. I vaše samopouzdanje i nivo energije su dovoljno visoki da vas odvedu kuda god treba da idete da biste postigli svoje ciljeve, zato, ne zaustavljajte se dok ne budete zadovoljni!

BIK

Ovaj period vam donosi miran i manje društveni period, zato dajte prednost nekom introspektivnom vremenu. Vaš fokus je usmeren na vaš unutrašnji mir, a ne na vaš društveni život. Posvetite se sebi, dajte sebi vremena da se povežete sa svojom duhovnošću i napunite baterije. Dodatno vreme za sanjarenje o odmoru pružiće vam neophodni unutrašnji mir.

BLIZANCI

Bilizanci, vi ste pravi društveni znak zodijaka. ali sezona Ovnova će vam omogućiti da raširite krila i povežete se sa drugima na potpuno nove načine. Ovaj period je idealan da zablistate organizovanjem nekih zajedničkih projekata na poslu ili da se pridružite nekoj novoj aktivnosti u grupi.

RAK

Sunce trenutno sija u polju vaše karijere, Rakovi, pa je vreme da povučete neke hrabre poteze i pokažete svoje liderske sposobnosti. Ovog meseca zgrabite neki veći projekat na poslu ili preuzmite inicijativu za povišicu ili unapređenje zakazivanjem sastanka sa šefom i izražavanjem svojih želja. Sada je vreme da na poslu zablistate.

LAV

Posle teške sezone u znaku Riba koja je na vas uticala kroz polje emocija, pripremite motore za jedan uzbudljiv mesec. Budite hrabri u pogledu svojih vizija i težnji za budućnost – jer nema planine previsoke za penjanje i okeana koji je predubok za plivanje. Pratitte glad za avanturom i znanjem i to će vam proširiti vidike.

DEVICA

Vreme je da malo pročistite dušu, Device. Ovaj mesec vas vodi na spiritualno putovanje i suočiće vas sa svojim strahovima i postavljanjem granica u vezama. Suočite se sa tajnama ili neizrečenim nezadovoljstvom. Ako preuzmete odgovornost, imaćete priliku da se osetite olakšanje.

VAGA

Možda i jeste poznate po tome što volite ljude, drage Vage, ali sezona Ovnova traži da zauzmete smeliji stav u ličnim odnosima. Ako ste spremne da se posvetite ljubavi ili želite da se oslobodite nekih ograničenja koja vas tište, sada je vreme da kažete tačno ono što želite od drugih. Samo ukoliko ste iskreni, vaš partner će slediti vaše smernice.

ŠKORPIJA

Početak ovog novog perioda donosi čitav niz fizičke energije koja će vas inspirisati da se pozabavite spiskom obaveza, drage Škorpije. Prihvatate novi pogled na svoju rutinu i nalazite načine da preoblikujete svoj raspored. Ako ste pokušali da dodate vežbanje u svoju svakodnevnu rutinu u ili preuredite raspored kako bise imali više vremena za sve isplanirano, sada je pravo vreme za to.

STRELAC

Sunce u drugom vatrenom znaku utiče na vaš osećaj za romantiku i kreativnost. Vreme je da se opustite i radite sta zelite – bilo da se strasno unesete u neki novi projekat, koketirate ili privremeno zapostavite sve obaveze da biste napravili više vremena za razonodu.

JARAC

Vaš dom je vaše sigurno utočište i ovaj period ćete provesti neko vreme sređivanju svog doma. Uradite prolećno čišćenje ili preuredite neku prostoriju kako biste se osećali 100% kao kod kuće. Preuzmite i odgovornost za razrešenje neke emocionalne drame u porodivi – porodične svađe ili problemi sa komšijama mogu se rešiti ako se zauzmete za sebe.

VODOLIJA

Vaš društveni život če blistati, Vodolije, pa iskoristite ovu energiju u svoju korist. Ovo je sjajno vreme za umrežavanje, osvežavanje veza sa prijateljima ili saradnicima ili za aktivnije delovanje na društvenim mrežama. Izražavanje ideja ide vam lako sada jer svi pravi ljudi slušaju, pa govorite tačno ono što želite.

RIBE

Vreme je da preuzmete kontrolu nad svojim novcem, Ribe. Nakon snenog rođendanskog meseca, vraćate se u stvarnost i fokusirate na svoju materijalnu imovinu. Uradite sve što je potrebno da biste mogli da gospodarite svojim životom. Preuzimanje novih zaduženja, rad na povećanju plate ili samo smišljanje novih planova štednje mogu vas vratiti na staro i podići vam samopouzdanje.

Ljubavni horoskop: Kako se slažu znaci u krevetu?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

196 Shares
196 Shares
Share via
Copy link